Filter

Merk


Kleur
MaatMateriaal


Eigenschap
MVO keur

Breedte

Categorie

Messen

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Professionele messen

In het assortiment van Carel Lurvink vindt u diverse professionele messen met onder andere veiligheids-, afbreek- en detecteerbare messen. Een afbreekmessen is een klassiek professioneel mes. Het mes is gemakkelijk te gebruik en wanneer de punt bot wordt is het gemakkelijk om er een stukje van af te breken.

Veiligheidsmes

Er zijn vele soorten veiligheidsmessen. Meestal zijn het veiligheidsmessen waarbij u een knop indrukt of schuift om met een veertje het mes bloot te stellen. Waarna deze weer terugschiet wanneer u de veer weer los laat. Zo is de kans dat u zichzelf snijd verkleint. Ook zijn er veiligheidsmessen waarbij het mes niet bloot ligt.

Detecteerbaar mes

Detecteerbare messen zijn bedoeld voor de voedsel- en farmaceutische industrie, waarbij het van belang is dat er geen productvreemde artikelen in de producten terecht komt. De messen zijn in de plastic delen ook uitgerust met zeer kleine metalen stukjes. Deze minuscule metaaldeeltjes zorgen ervoor dat de voorwerpen door een metaaldetector of een speciale röntgenmachine worden gevonden, mocht het voorwerp onbedoeld in het productieproces komen. Ook al is deze in diverse onderdelen gebroken. De detecteerbare messen zijn tevens goed te gebruiken door hun lichte gewicht en stevige grip.

Foliesnijder

Bij een foliesnijder ligt het mes niet bloot maar is afgeschermd. Zo grijpt u niet in het mes en is het beschadigen van goederen verleden tijd. Buiten het snijden van folie is de foliesnijder ook goed te gebruiken voor het snijden van verpakkingen, omsnoerbanen en bekabeling.

Accessoires

Ook zijn er diverse accessoires voor de professionele messen. Zo kunt u bij Carel Lurvink terecht voor riemhouders, speciale sleutels om de messen te openen, verzamelpotten en reservemessen.

Carel Lurvink

In het assortiment van Carel Lurvink treft u diverse merken waaronder CaluGuard, Martor, Bahco, Walkron-Werkzeuge, Anza & Stanley. Heeft u hulp of advies nodig bij het kiezen van het juiste mes? Neem contact op met één van onze specialisten via de e-mail naar info@carellurvink.nl of bel naar 053 - 434 43 43.
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur