Filter

Mondmaskers

Mondmaskers en mondkapjes

Bent u op zoek naar mondmaskers en mondkapjes voor uw bedrijf of instelling? Maak dan gebruik van de vergaande kennis van Carel Lurvink. Wij weten precies hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen bij het leveren van mondmaskers. Of het nu gaat om medische of niet-medische mondmaskers en of het nu stoffen maskers of wegwerpmaskers zijn: bij ons heeft u een ruime keuze.

Waarom mondmaskers kopen?

Mondmaskers zorgen ervoor dat een virus zich minder snel verspreidt en ze beschermen tegen bacteriën en virussen. Door het dragen van een goed mondmasker gaat u de verspreiding van vochtdruppels uit de longen tegen. Wij beschikken over de beste uitwasbare mondmaskers en medische mondkapjes. Onze mondmaskers zijn van uitstekende kwaliteit en bieden een zeer goede bescherming. Ze sluiten goed aan op het gezicht zodat het virus niet va een omweg via de neus of mond naar buiten kan treden.

Verschil tussen medisch en niet-medisch mondmasker

Er bestaan verschillende medische mondmaskers, zoals een FFP1-, FFP2 masker of chirurgische mondkapjes van het type 2 en type 2R. Deze mondmaskers moeten voldoen aan Europese richtlijnen en kwaliteitsstandaarden voor medische hulpmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Medische mondkapjes kunnen gebruikt worden in de zorg en mogen door zowel professionals als consumenten gedragen worden. Niet-medische mondkapjes mogen zoals de naam al aangeeft niet in de zorg gebruikt worden, maar wel op plaatsen daarbuiten. Bij Carel Lurvink zijn we goed op de hoogte van alle eisen en richtlijnen en kunnen u daardoor altijd voorzien van het juiste type mondmasker.

Daarom bestelt u uw mondmaskers bij Carel Lurvink

U zult zien dat wij u perfect kunnen ondersteunen met het leveren van de juiste mondkapjes en mondmaskers die nodig zijn voor uw specifieke situatie. We zijn namelijk al meer dan 125 jaar expert op het gebied van kwaliteitsproducten voor veiligheid en hygiëne op het werk.

Meer weten? Onze specialisten helpen u graag verder als u belt naar 053 - 434 43 43 of een e-mail stuurt naar info@carellurvink.nl. Wij komen graag langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur