Werkkleding

Werkkleding, ook wel bedrijfskleding genoemd, kan meerdere functies hebben. Ten eerste geeft de kleding het bedrijf een representatief uiterlijk. Daarnaast kan het bijvoorbeeld het werken veiliger, hygiënischer gemakkelijker en/of aangenamer maken waardoor werkkledij voor sommige werkzaamheden verplicht wordt gesteld door de overheid. Bij het uitzoeken van de juiste kleding voor uw medewerkers dient u met meerdere zaken rekening te houden. Ten eerste moet werkkleding natuurlijk geschikt zijn voor de werkzaamheden. Weet aan welke eigenschappen de bedrijfskledij moet voldoen. Hieronder vindt u een paar voorbeelden waarmee u rekening dient te houden. Naast functionaliteit dient het representatief te zijn en weinig onderhoud te vergen. Het is dus van belang een goede balans tussen functionaliteit en uitstraling te vinden. Carel Lurvink biedt duurzame werkkledij waarbij aandacht is gegeven aan de productie, de gebruikte materialen en een lange kwaliteitsgarantie. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment werkschoeisel, bedrijfskledij, disposable kleding en werkhandschoenen voor diverse branches. Shop uw complete werk-outfit bij Carel Lurvink.

Geschikte bedrijfskleding

Afhankelijk van de werkzaamheden moet de kleding aan verschillende eisen voldoen. Een paar omstandigheden waarmee u rekening dient te houden zijn:

Weersomstandigheden

Dient de werkkleding bestand te zijn tegen weersomstandigheden? Dan bieden wij een ruime keuze aan jassen, regenjassen, vesten, sweaters, bodywarmers en thermokleding, thermolaarzen of andere werkschoenen of werklaarzen en eventueel werkhandschoenen.

High visibility kleding

Goede zichtbaarheid is belangrijk voor veiligheid, daarom raden wij het dragen van High Visibility kleding aan.

Hygiëne-eisen

Voor mensen die op werkplaatsen waar hygiëne van uiterst belang is werken, bieden wij disposable kleding en disposable werkhandschoenen van topkwaliteit die voldoen aan de HACCP-norm.

Bescherming

Hieronder vallen naast high-visibility kleding en werkkleding die beschermt tegen weersomstandigheden ook hittebestendige kleding, veiligheidsschoenen en werkhandschoenen. Wij bieden veiligheidsschoenen en veiligheidslaarzen die voldoen aan verschillende veiligheidsklassen (S1, S1P, S2, S3, O2 of O3).
In het assortiment werkhandschoenen vindt u speciale schoonmaakhandschoenen, disposable handschoenen en werkhandschoenen speciaal voor gevaarlijke werkzaamheden met bijvoorbeeld scherpe materialen of scherpe voorwerpen.

Neem hieronder een kijkje in ons kleding assortiment.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur