Servettendispensers

7 producten

Bent u opzoek naar de perfecte oplossing om servetten netjes te bewaren, minder servetten gebruik, verbeterde hygiëne en minder inspanningen? Dan bent u op zoek naar een servettendispenser. Een servettendispenser maakt het gebruik van servetten voor uw gasten een stuk gemakkelijker. De perfecte oplossing voor vieze handen of als iemand gemorst heeft. In de horeca worden servettendispensers veel gebruikt; vooral in cafetaria’s, zelfbedieningsrestaurants of drive-thru-restaurants. Het is niet alleen praktisch voor uw gasten en verbeterde hygiëne; het bespaart u en uw medewerkers ook veel tijd. Met servettendispensers moeten niet elke keer weer servetten op tafel gelegd worden en kunnen gasten eenvoudig meer servetten pakken als dit nodig is. Er is bewezen dat servettendispensers zorgen voor 25 % minder servettengebruik doordat de niet gebruikte servetten niet weggegooid moeten worden. Bovendien beschermen servettendispensers de servetten servetten zodat ze allemaal fris en hygiënisch zijn.

Typen Servettendispensers

De servettendispensers die wij aanbieden zijn van het toongevende merk Tork. Tork staat bekend voor uitstekende producten van hoge kwaliteit materialen. In ons assortiment bieden wij verschillende typen stevige en efficiënte servettendispensers. De servettendispensers verschillen in het type servetten. Sommige restaurants of eetgelegenheden hebben meer baat bij kleine servetjes, zoals bijvoorbeeld ijssalons. Deze kleine servetjes zitten compact in de servettendispenser. Andere restaurants en eetgelegenheden hebben meer baat bij grotere servetten. Deze grotere servetten worden ook wel intergevouwen dispenserservetten genoemd omdat ze op een speciale manier gevouwen worden zodat ze in de servettendispenser passen en ook weer gemakkelijk te verwijderen zijn.

Bijpassende servetten

Uiteraard moet u niet vergeten passende servetten voor uw servettendispensers te bestellen. Houdt hierbij rekening met het type servettendispenser en de manier van vouwen van de servetten, maar ook met het merk servettendispenser.

Servettendispensers bestellen?

Toch meer informatie nodig? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag!