Filters

Luchtverfrisserdispensers

13 producten


Luchtverfrisserdispensers bij Carel Lurvink

Met een luchtverfrisserdispenser haalt u een heerlijke frisse geur in huis zodat onaangename geurtjes gemaskeerd worden door de sterkere geur van de luchtverfrisser te laten overheersen. Een luchtverfrisserdispenser biedt dus een goede oplossing om de sensatie van frisse lucht in slecht geventileerde ruimten te vergroten. In publieke ruimten, bars, hotelkamers, restaurants, kantoorpanden, toiletten et cetera is het erg vervelend als u steeds luchtverfrisser mee moet nemen om te spuiten. Door middel van een luchtverfrisserdispenser kunnen de gasten zelf ook luchtverfrisser spuiten en daarmee geurproblemen effectief oplossen. In ons assortiment heeft u keuze uit kunststoffen en roestvrijstalen luchtverfrisserdispenser van de merken Aquarius, Dreumex, Kimberly Clark, Tork, Vendor, CaluClean, Satino en SCA Tork.

Automatische luchtverfrissers

Een automatische luchtverfrisser biedt een gecontroleerde en consistente afgifte van frisse lucht, waarbij de geur automatisch en regelmatig wordt verspreid. Hierdoor hoeft u er zelf niet naar om te kijken, maar kunt u toch genieten van een aangename geur. Mocht de automatische luchtverfrisser opraken, dan is het eenvoudig om de dispenser bij te vullen met navullingen, waardoor uw ruimte constant voorzien blijft van een verkwikkende en gastvrije ambiance. Door constant te verwisselen van geuren blijft het bezoeken van de ruimte verrassend en aangenaam. 

Bijvulbare luchtverfrisserdispensers

Een nadeel van luchtverfrisserdispensers is echter dat sommige mensen de geur van sommige luchtverfrissers als onprettig ervaren en sommige mensen zijn zelfs allergisch voor luchtverfrissers. Als deze mensen in een ruimte komen waar een luchtverfrisser gebruikt is krijgen ze hoofdpijn, irritatie van ogen en luchtwegen of andere allergische reacties. Daarom raden wij aan een luchtverfrisserdispenser met een zo neutraal mogelijke luchtverfrisser te vullen. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment luchtverfrissers. Denkt u dat een luchtverfrisserdispensers geen goede oplossing is? Carel Lurvink biedt luchtverfrissers in verschillende vormen. Denk hierbij aan spuitbussen, geurafgevende blokjes, armonalampen, luchtverfrisser korrels of automatische luchtverfrissers.

Luchtverfrisserdispenser bestellen?

Toch meer informatie nodig? Neem dan contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!