Filters

Luchtverfrisserdispensers

11 producten

Luchtverfrisserdispensers

Met een luchtverfrisserdispenser haalt u een heerlijke frisse geur in huis zodat onaangename geurtjes gemaskeerd worden door de sterkere geur van de luchtverfrisser te laten overheersen. Een luchtverfrisserdispenser biedt dus een goede oplossing om de sensatie van frisse lucht in slecht geventileerde ruimten te vergroten. In publieke ruimten, bars, hotelkamers, restaurants, kantoorpanden, toiletten et cetera is het erg vervelend als u steeds luchtverfrisser mee moet nemen om te spuiten. Door middel van een luchtverfrisserdispenser kunnen de gasten zelf ook luchtverfrisser spuiten en daarmee geurproblemen effectief oplossen. In ons assortiment heeft u keuze uit kunststoffen en roestvrijstalen luchtverfrisserdispenser van de merken Aquarius, Dreumex, Kimberly Clark, Tork, Vendor, CaluClean, Satino en SCA Tork

Bijvulbare luchtverfrisserdispensers

Een nadeel van luchtverfrisserdispensers is echter dat sommige mensen de geur van sommige luchtverfrissers als onprettig ervaren en sommige mensen zijn zelfs allergisch voor luchtverfrissers. Als deze mensen in een ruimte komen waar een luchtverfrisser gebruikt is krijgen ze hoofdpijn, irritatie van ogen en luchtwegen of andere allergische reacties. Daarom raden wij aan een luchtverfrisserdispenser met een zo neutraal mogelijke luchtverfrisser te vullen. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment luchtverfrissers. Denkt u dat een luchtverfrisserdispensers geen goede oplossing is? Carel Lurvink biedt luchtverfrissers in verschillende vormen. Denk hierbij aan spuitbussen, geurafgevende blokjes, armonalampen, luchtverfrisser korrels of automatische luchtverfrissers.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren