Steeds meer klanten in de voedingsindustrie gebruiken schaduwborden voor het overzichtelijk opbergen van hun schoonmaakmaterialen, zoals stelen, trekkers, schoppen en handvegers. Deze borden ondersteunen het voedselveilig werken en sluiten naadloos aan op de 5S-methodiek.

Een plaats voor alles en alles op zijn plaats

Dankzij een schaduwbord hebben alle schoonmaakmaterialen een vaste plaats. U heeft zo altijd alle benodigde materialen bij de hand. Erg overzichtelijk voor de medewerkers en het zorgt voor tijdsbesparing doordat niet meer gezocht hoeft te worden naar de juiste schoonmaakmaterialen. Door de achtergebleven schaduw op het bord is in één oogopslag zichtbaar of er een attribuut ontbreekt. Schaduwborden zijn voor iedereen duidelijk en dus extra praktisch wanneer als u regelmatig met tijdelijke of anderstalige krachten werkt. Doordat medewerkers nooit misgrijpen, wordt bovendien ergernis en tijdverspilling voorkomen.

CaluClean Schaduwbord

Direct inzetbaar op uw werkplek

Bekijk hier

Vikan artikelen

Voor de voedingsindustrie

Bekijk hier

Schaduwborden en de 5S-methode

De 5S-methode zorgt voor een georganiseerde werkplek en bevordert zo de voedselveiligheid. Alle materialen hebben een vaste plek, overbodige materialen zijn afwezig en volgens een standaard methode wordt de werkplek schoongemaakt. Een schaduwbord past daarom uitstekend bij de 5S-methode. Deze methode staat voor:

Kruisbesmetting voorkomen met schaduwborden

Gekleurde schaduwborden zijn ideaal voor kleurcoderingsprogramma’s. Door gebruik te maken van verschillende kleuren in verschillende ruimtes, kunt u de materialen eenvoudig gescheiden houden. Het is meteen duidelijk wat waar bewaard moet worden en of er nog materialen in de productieruimte zijn achtergebleven. Het valt namelijk direct op als groene bezem op een geel bord is geplaatst. Dit kan kruisbesmetting helpen voorkomen.

Door met verschillende kleuren te werken, kunnen schaduwborden worden ingezet in kleurcoderingsprogramma’s in bijvoorbeeld de voedingsindustrie. Zo kunnen materialen voor specifieke ruimtes van elkaar gescheiden worden, wat kruisbesmetting kan helpen voorkomen.

Zelf schaduwborden op maat laten maken?

Naast ons standaard CaluClean schaduwbord (verkrijgbaar in 5 kleuren en met een vaststaand aantal artikelen), kunnen wij schaduwborden op maat maken. U kunt hierbij kiezen uit elke gewenste maat, kleur en materiaalsoort, zoals pvc, dibond, rvs of metaal. Zelfs een transparant schaduwbord behoort tot de mogelijkheden. Hoe gaat dit proces in zijn werk?

Fase 1: In kaart brengen van wensen en eisen

We beginnen elk traject met het in kaart brengen van uw wensen eisen.

Fase 2: Ontwerp en prijsopgave

Na 5 tot 10 werkdagen ontvangt u van ons het eerste ontwerp van de borden. De eerste aanpassing voeren we gratis voor u door. Alle volgende aanpassingen kosten € 25,-. Gaat u akkoord met het laatste ontwerp? Dan brengen wij een prijsopgave uit.

Fase 3: Productie en aflevering

Na het tekenen van de offerte, gaan wij voor u aan de slag. Het produceren van de schaduwborden duurt ongeveer 10 werkdagen. Zodra de borden klaar zijn, controleren wij deze. Als het ontwerp en de aantallen kloppen, bezorgen wij de schaduwborden bij u op locatie.

Wilt u een schaduwbord op maat laten maken?

Bekijk onze flyer voor meer informatie of neem contact op met onze Customer Solution Specialisten. Bel naar 053 - 303 40 53 of stuur een e-mail naar [email protected].
Wij helpen u graag verder.

Goed bedrijf en geweldige service
di, 11 jun '24 Willem
Afspraken worden nagekomen
vr, 29 mrt '24 Dick van Boven
Monsters ontvangen
vr, 19 apr '24 Joost van Noorden
uitzonderlijk!!
di, 04 jun '24 Saskia
uitstekend
ma, 13 mei '24 Noud
Goede communicatie, mooie producten
do, 25 apr '24 Remy
Zeer goed
ma, 03 jun '24 Nico
goed en snel
do, 18 apr '24 Hans Bolder
Prima
za, 18 mei '24 Rob
Heel goed
ma, 24 jun '24 Maciek