Content

Facility  Medical

Grindvloer reinigen
Zonnepanelen schoonmaken
Schoonmaakkar
Enzymatische reiniger
Schoonmaakrobots

Calucare elite dispensers
Nitrile handschoenen


 Industry  Food & Pharmacy

Veiligheidspictogrammen
CaluGuard snijbestendige handschoenen

Schaduwborden
Disposable handschoenen
Handschoenendispenser

 Ontdek de vier sectoren van Carel Lurvink en verrijk uw kennis over schoonmaak, veiligheid, gezondheid en horeca. Carel Lurvink, een gerenommeerde leverancier van hoogwaardige producten en diensten, biedt een schat aan expertise op deze gebieden.

In de schoonmaaksector biedt Carel Lurvink een breed scala aan professionele schoonmaakproducten en -apparatuur. Leer over de nieuwste reinigingsmethoden, ontdek innovatieve schoonmaakmachines en verbeter uw kennis van effectieve reinigingsmiddelen.

Veiligheid staat centraal in elke werkomgeving, en Carel Lurvink deelt graag zijn inzichten op dit gebied. Leer over persoonlijke beschermingsmiddelen, risicobeoordelingen en veiligheidsrichtlijnen. Ontdek hoe u een veilige werkomgeving kunt creëren en het welzijn van uw medewerkers kunt waarborgen.

In de gezondheidssector speelt hygiëne een cruciale rol. Carel Lurvink biedt een breed scala aan medische disposables en hygiëneproducten. Verdiep uw kennis van infectiepreventie, leer over geschikte materialen en volg de laatste ontwikkelingen op het gebied van medische apparatuur.

Blijf op de hoogte van de Food sector met Carel Lurvink. Leer over efficiënte keukenapparatuur, essentiële horecaproducten en slimme schoonmaakoplossingen. Verrijk uw kennis van de nieuwste trends in het food segment en verbeter uw bedrijfsvoering.

Carel Lurvink deelt graag zijn expertise en kennis om u te helpen succesvol te zijn in deze sectoren. Of u nu een professional bent in de schoonmaak, veiligheid, gezondheid of horeca, deze kennisbank biedt waardevolle informatie en praktische tips om uw werk naar een hoger niveau te tillen.