Recreatie

Heeft uw recreatiebedrijf behoefte aan facilitaire oplossingen om zowel medewerkers als gasten een voortdurende goede hygiëne te bieden? Kies voor een partnerschap met een betrouwbare expert die diepgaande kennis heeft van uw branche. Met meer dan 130 jaar ervaring staat Carel Lurvink voor u klaar. Kies voor Carel Lurvink en vertrouw op onze lange geschiedenis van dienstverlening aan de recreatiesector. Samen zorgen we ervoor dat uw recreatiebedrijf een schone, gastvrije en hygiënische omgeving biedt voor zowel uw medewerkers als uw gasten.

Experts in schoonmaak

In de recreatiesector is het schoonmaken van faciliteiten een expertise op zich. De schoonmaak van recreatievoorzieningen vraagt om een specifieke aanpak. Vaak gaat het om het reinigen van diverse ruimtes die tegelijkertijd fris en hygiënisch moeten zijn. Of het nu gaat om recreatieruimtes, eetgelegenheden, sportzalen of sanitaire voorzieningen. Wij begrijpen de unieke uitdagingen van het schoonmaken in de recreatiesector en zijn ervaren in het aanpakken van deze specifieke behoeften. Bij elke stap denken we met u mee en bieden we oplossingen die zijn afgestemd op uw situatie.

CaluClean

Hoge kwaliteit, verantwoord én milieuvriendelijk

Lees meer

CaluGreen BIO

100% chemievrije enzymatische reinigers nu in doseerflessen

CaluGreen BIO doseerflessen

De juiste balans in prijs en kwaliteit

Onze focus ligt op het leveren van resultaten die uw recreatiefaciliteit aantrekkelijk maken voor gasten, terwijl u tegelijkertijd voldoet aan de hoogste hygiënestandaarden. Met onze expertise en toewijding aan kwaliteit, zorgen we ervoor dat uw recreatiebedrijf schone en uitnodigende ruimtes biedt die de tevredenheid van uw gasten verhogen en uw bedrijfsprestaties verbeteren.

Kies ook voor een schoon schoolgebouw

Ontdek hoe Carel Lurvink uw recreatiebedrijf en schoonmaakteams volledig kan ondersteunen met de juiste facilitaire oplossingen. Binnen ons assortiment bieden we een scala aan essentiële hygiëneproducten aan, waaronder vloerreinigers, sanitairreinigers, schoonmaakmachines, papierproducten, afvalzakken en zeepdispensers.

Eigen premium merken en A-merken

Bekijk alle merken

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist