Sauna en Wellness

Carel Lurvink is een leverancier van sauna- en wellnessproducten. Ons doel is om u volledige ontspanning te bieden in de sauna en wellness. Met de producten van La Belle Vie wordt dit streven werkelijkheid. Het assortiment van La Belle Vie is zorgvuldig samengesteld op basis van onze jarenlange ervaring en in samenwerking met productspecialisten en klanten. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de verzorging van uw huid en haar in de sauna en wellness.

Al 130 jaar expert

Ondertussen staat de vijfde generatie Lurvink aan het roer, maar onze missie blijft onveranderd: sauna- en wellnessomgevingen schoner en veiliger maken. Dat is ook uw missie, en daarom begrijpen we elkaar zo goed. In de afgelopen 130 jaar hebben we een compleet aanbod gecreëerd waar saune- en wellnessbedrijven in heel Nederland zeer tevreden over zijn. Bovendien kunnen zij altijd bij ons terecht voor vragen over specifieke producten of het reinigen in bepaalde situaties.

La Belle Vie douchegel

Complete lijn aan heerlijke douchegels

Bekijk het aanbod

La Belle Vie etherische olie

Verschillende geuren verkrijgbaar

Bekijk meer

Alles voor een ultieme wellness ervaring

Waarom kiezen voor Carel Lurvink

Carel Lurvink staat garant voor een ongeëvenaarde sauna- en wellnesservaring, verrijkt met exclusieve natuurlijke geuren en verfijnde geurcombinaties. Onze hoogwaardige producten bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en worden ten zeerste aanbevolen door vooraanstaande professionals in de branche.

Leverancier van professionele sauna artikelen

Heeft u een eigen sauna of zoekt u goede professionele sauna en wellness artikelen? Wij bieden een breed assortiment sauna en wellness producten van uitstekende kwaliteit. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om zelf lekker te ontspannen en/of uw klanten kwaliteit te bieden. Denk hierbij aan bad- en doucheproducten, etherische olie, hammam producten, massageolie, opgietmiddel, scrubzout, stoombadmelk, waterbehandeling en sauna hulpmaterialen.

Eigen premium merken en A-merken

Bekijk alle merken

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist