Satino papier

Gebruiksgemak, hygiëne en beleving zijn belangrijke aspecten in uw toiletruimte. Met de dispenserlijnen vullen we deze behoeften optimaal en kostenefficiënt in. Een toiletruimte met Satino geeft bezoekers een goed, fris en eigentijds gevoel en levert tegelijkertijd een bijdrage aan een beter milieu. Met de keuze uit verschillende kwaliteitslijnen bieden we u een compleet assortiment en een passende toilethygiëne-oplossing.

Satino totaalconcept

Het toilethygiëneconcept bestaat uit een breed assortiment van modern vormgegeven witte dispensers, bijbehorend hygiëne papier en complementaire producten zoals zepen, luchtverfrissers, toiletbrilreinigers, afvalbakken en hygiëneboxen. Satino biedt een totaalconcept voor een schoon en fris toilet.

De Smart dispenserlijn is compact, stijlvol en functioneel. Afhankelijk van uw toiletruimte en het gemiddeld bezoek stelt u, met advies, de inrichting samen. Satino biedt een ruime keus aan handdroging en toiletpapierhouders afhankelijk van uw behoeften.

Het aantrekkelijke afgeronde design van de dispensers heeft een tijdloze uitstraling en past in iedere toiletruimte. Ze zijn eenvoudig schoon te houden en wanneer bijvullen nodig is, is dat te zien door het venster in de dispenser.

Omdat toiletbeleving verder gaat, zijn er binnen het concept aanvullende producten beschikbaar, zoals luchtverfrissing met een assorti aan geuren, zeepdispensers met reguliere handzeep, maar ook schuimzeep en zeep met een extra hygiënische formule.

Om de ervaring voor uw bezoekers optimaal te maken zijn er ook accessoires beschikbaar zoals een bijpassend kledinghaakje.

Sterk en zacht toiletpapier

Satino toiletpapier en vouwhanddoekjes zijn zacht, geven comfort en hebben de juiste sterkte en absorptievermogen voor de optimale gebruikerservaring. Bovendien dragen de papierproducten de gerenommeerde milieukeurmerken FSC® recycled en Europees Ecolabel.

Een passende oplossing

Aandacht voor het milieu, aantrekkelijke vormgeving en praktische inzetbaarheid komen samen in Satino toilethygiëne. Een passende oplossing voor toiletruimtes van elk type organisatie. Zowel zorginstellingen, als horecagelegenheden, kantooromgevingen en scholen vertrouwen op het duurzame en mooi vormgegeven concept.

De Rol van Carel Lurvink

Carel Lurvink is een vaste partner van Satino en is al jaren een totaal leverancier van Satino hygiëne en papier producten. Als Carel Lurvink bedienen we al 125 jaar kleine tot zeer grote organisaties. Doordat wij nauw samenwerken met klanten en regelmatig op de werkvloer komen, begrijpen wij de behoeften van onze klanten, geven wij advies en leveren wij oplossingen met behulp van de producten uit ons assortiment.

We zorgen dat bestellingen snel en tijdig bij u zijn. Van klanten ontvangen wij vaak de volgende feedback op onze Satino hygiëne en papier producten:

  • Uitgebreide keuze mogelijkheden binnen het assortiment
  • Snelle levering en goede service
  • Carel Lurvink weet wat er speelt binnen ons vakgebied en deelt deze kennis graag