Product niet gevonden? 053 434 43 43

Satino biedt een passende oplossing

Satino biedt je een passende oplossing voor elke toiletruimte, binnen elke organisatie. Vele zorginstellingen, horecagelegenheden, kantooromgevingen en scholen zijn je al voorgegaan en vertrouwen hun toiletruimte toe aan het duurzame en mooi vormgegeven Satino-totaalconcept. 

Een frisse uitstraling
Met Satino hoef je niet teveel na te denken over hoe je gasten, klanten of personeel denkt over de kleinste ruimte in het gebouw; het toilet. Satino zorgt voor een frisse uitstraling in de toiletruimte. Van het ijzersterke, maar superzachte Satino assortiment Carel Lurvink wc-papier tot de zeep waarmee de handen worden gewassen, Satino zorgt voor topmateriaal met een topuitstraling. Tegelijkertijd zorg je met Satino in het toilet voor een flinke besparing in je portemonnee en geef je extra aandacht aan het milieu.

Trakteer je gasten op een schoon en fris Satino toilet. Kies voor de praktische Satino Smart dispensers, het fraaie Satino Stainless Steel concept of de ontzorgende Satino Multi Mirror. Wat je ook kiest, met Satino is het verzorgd en ziet de toiletruimte er stijlvol uit.

Voordelig goed voor het milieu
Satino hygiënepapier draagt de gerenommeerde milieukeurmerken Europees Ecolabel en FSC-recycled. Satino’s aantrekkelijke vormgeving en praktische inzetbaarheid vinden elkaar moeiteloos in het Satino-totaalconcept. Zo zijn de slimme en elegant vormgegeven dispensers voorzien van een venster voor het eenvoudig aflezen van het vulmoment. Toiletpapier, zeep, papieren handdoekjes, toiletbrilreiniger en luchtverfrissers zijn daardoor altijd beschikbaar voor je gasten. 

Ben je op zoek naar een totaal oplossing voor je toiletruimte? Laat het ons weten, we informeren je graag over wat de mogelijkheden zijn en hoe verrassend voordelig dit kan zijn.

Carel Lurvink is leverancier van Satino producten. Het merk Satino heeft verschillende productgroepen:

• Satino handdoeken
• Satino toiletpapier
• Satino poetsrollen
• Satino Black (MVO producten)
• Satino zeep      
              

Nieuw!! Satino Black dispensers zijn nu C2C gecertificeerd


Hygiënisch  papier

Satino is een vertrouwde naam voor hygiënisch papier. Het biedt een compleet assortiment in 3 papierkwaliteiten voor diverse toepassingen. Elke lijn heeft een eigen kleurcode.

Satino Premium-lijn = geel
Bestaat uit overwegend meerlaagse tissueproducten, van wit-recycled tot 100% cellulose. Bijzonder geschikt voor toepassingen waaraan de hoogste eisen worden gesteld.

Satino Comfort-lijn = oranje
Het assortiment biedt de keuze uit goede kwaliteiten meerlaags recycled tissue en luxe 1-laags kwaliteiten. Comfort papierproducten lenen zich prima voor de meest voorkomende toepassingen.

Satino Eco-lijn = groen
Eco-lijn producten bieden een economisch-ecologische keuze en bestaan uit 1-laags recycled materiaal. Producten uit de Eco-lijn zijn milieuverantwoord en bovendien zeer geschikt voor bescheiden budgetten.

Mocht je meer advies willen hebben of vragen over Satino producten, neem dan contact op met de verkoop binnendienst van Carel Lurvink. Tel. 053-434 43 43 of mail naar info@carellurvink.nl

Bij van Houtum (waar Satino een onderdeel van is) gaan ze op onderstaande manier met papier om:

CHATMODULE


CARELLURVINK.NL HEEFT MEER DAN 80 MERKEN IN HET ASSORTIMENT.

    

     


Contact Informatie

Marssteden 40
7547 TC Enschede

Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

Openingstijden (ma. t/m vr.) :
8:15 tot 17:15 uur

ROUTE »»

Wil je ons volgen?