Sociale werkvoorziening

Bent u op zoek naar facilitaire producten voor uw sociale werkvoorziening om te zorgen dat iedereen die hier werkt continu toegang heeft tot goede hygiëne? Overweeg dan een samenwerking met een betrouwbare partner die uitgebreide kennis van schoonmaken in uw specifieke sector heeft. Bij Carel Lurvink profiteert u van onze 130 jaar ervaring. We hebben altijd de ontwikkelingen in de sociale werkvoorziening op de voet gevolgd en zijn met onze klanten meegegroeid. Dit resulteert in een diepgaand begrip van hoe we uw medewerkers kunnen ondersteunen met een schone en hygiënische werkomgeving.

Al 130 jaar expert in de schoonmaakbranche

Inmiddels staat de vijfde generatie Lurvink aan het roer, maar de missie van ons bedrijf is nog steeds onveranderd: werkomgevingen schoner en veiliger maken. Dat is ook úw missie en daarom begrijpen we elkaar zo goed. In de afgelopen 130 jaar hebben we een totaalaanbod gecreëerd waar schoonmaakbedrijven uit heel Nederland zeer tevreden mee zijn. Bovendien kunnen zij altijd bij ons terecht als zij vragen hebben over een bepaald product of het reinigen in een specifieke situatie.

CaluCare handreinigers

Complete lijn aan professionele handreiniging

Bekijk het aanbod

Schoonmaakdoeken

De reinigingsdoek vormt een onmisbaar hulpmiddel bij elke schoonmaakklus

Schoonmaakdoeken

Ga voor topresultaat tegen lagere kosten

Welke werkzaamheden er ook worden uitgevoerd door uw klanten en welke indeling hun gebouwen ook hebben: samen zorgen we ervoor dat u steeds weer een topresultaat boekt. Bovendien bieden we u met de producten van ons kwalitatief hoogwaardige, maar voordelige eigen merk een perfect alternatief. Daardoor kan uw klant alle vinkjes achter uw naam zetten, want het reinigen gebeurt altijd goed en voordelig met deze producten.

Precies Wat U Nodig Heeft voor Uw Sociale Werkvoorziening

Wilt u ontdekken hoe Carel Lurvink uw sociale werkvoorziening kan ondersteunen op het gebied van schoonmaak en hygiëne? Ontdek zelf ons uitgebreide assortiment facilitaire producten, specifiek samengesteld voor de unieke behoeften van uw sector. Wij bieden een scala aan producten, waaronder schoonmaakmachines, afvalzakken, zeepdispensers, huishoudhandschoenen en reinigingsmiddelen, allemaal ontworpen om een schone en hygiënische werkomgeving te waarborgen.

Eigen premium merken en A-merken

Bekijk alle merken

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist