Terug naar overzicht

Diadora shark stable impact S3 veiligheidschoen laag

:177671ZBR35
93,10 ( p. st.) excl. btw
Omschrijving

Eigenschappen

Uit de nieuwe collectie Shark, de Diadora Shark Stable Impact S3 veiligheidsschoen. Deze werkschoen heeft een S3 veiligheidsnormering en is gemaakt van waterafstotende technische stof. Uniek aan deze werkschoen is het gebruik van het stable impact system, dit is een technologie ontwikkeld door Diadora waarbij de schoen uitstekende demping en comfort biedt ongeacht de uitgeoefende kracht. Deze techniek zorgt dat de kracht die terugkomt bij het aanraken van de grond vermindert wordt en zo de last op de spieren en boten van de drager vermindert ongeacht het gewicht van de gebruiker. Naast dit systeem heeft de Diadora Shark ook de D-light technologie die zorgt dat de schoen licht van gewicht is en comfortabel om de gehele dag op te lopen. Diadora Shark Stabel beschikt daarnaast over een Air-Mesh voering, K SOLE en een ademend PU uitneembare zool.

Positieve punten

+ Air Mesh voering met antislip van microvezel.
+ Waterafstotend
+Unieke demping kwaliteit

Technische gegevens

Kleur: zwart grijs, zwart bruin
Maten: 35 t/m 48
Materiaal: Polyester, PU foam, aluminium
Breedte: 11
Veiligheidsneus: 200J aluminium

Technologieën

Stable impact system

Het Stable Impact System is een dempingssysteem dat ontstaat door het ontwerp van de zool op een speciale manier vorm te geven. Het doel van demping is om de energie te absorberen die wordt gegenereerd door de impact met de grond en om de piek van de kracht die wordt teruggegeven op de spieren en botten van de drager te verminderen. De energie die dankzij deze technologie wordt teruggegeven, is onafhankelijk van het gewicht van de gebruiker, wat aantoont dat dit systeem de perfecte combinatie van demping, reactiviteit en comfort biedt. Dankzij de combinatie van demping en reactiviteit, ongeacht de maat van de schoen en onafhankelijk van het gewicht van de gebruiker. Dankzij de stabiele, uniforme demping, het comfort en de stabiliteit van de schoenen voelen ze voor alle dragers hetzelfde aan.

K- SOLE

Perforatiebestendige zool gemaakt met overlappende lagen speciale stoffen. Het gebruik van deze materialen zorgt voor een hoge weerstand, een laag gewicht en flexibiliteit. Deze zool heeft het voordeel dat hij het gehele oppervlak van het voetbed bedekt en daardoor totale voetbescherming biedt. K SOLE is een niet-metalen zool.

TPU TOE

Zeer slijtvaste teenbescherming van thermoplastisch polyurethaan (TPU). Zorgt ervoor dat de schoen langer meegaat door de teen te beschermen tegen directe stoten.

Ergonomisch support

TPU-hielbeschermingstechnologie zorgt voor stabiliteit, comfort en altijd natuurlijke bewegingen.

D-Light

D-Light-technologie kan maximale lichtheid garanderen zonder concessies te doen aan comfort of demping. Deze polyurethaanverbinding van de nieuwe generatie is 20% lichter dan traditioneel polyurethaan - gepositioneerd in de tussenzool, het niveau van demping blijft hetzelfde terwijl de pasvorm zowel comfortabel als rustgevend is.

Diadora

Bekijk hier alle Diadora schoenen of alle S3 schoenen. Bent u opzoek naar Diadora S3 schoenen maar weet u nog niet welk model u kiest? Bekijk dan alle lage of hoge modellen.. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43

Symbolen

Ademend
200j toe cap
Anti perforation insert
Anti static shoes
ESD
Flexibiliteit
Heel energy absorption
Oliebestendige zool
Slip resistant
Toe protection
Waterproof uppers
Women@work
DGUV test
Vragen over dit product?

Neem contact op met onze product specialist Kim Snippert

Kim Snippert

Bijbehorende Artikelen

Diadora veters 140cm Art: 153277GE
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Diadora Merinos wintersokken Art: 15968539 - 42
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur