Filters

Vloertrekkers

14 producten

Vloertrekkers

Vloertrekkers hebben diverse toepassingen. U kunt ze niet alleen gebruiken om diverse vloeren (zoals die van een keuken woon- of badkamer) mee droog te trekken; u kunt een vloertrekker met steel ook gebruiken in plaats van een stofzuiger of bezem om losliggend vuil bij elkaar te vegen. Dit is bovendien ook nog een stuk hygiënischer, doordat er aanzienlijk minder vuil achterblijft op de grond en op de trekker dat bij het volgende gebruik weer verspreid wordt. Daarbij kan een vloertrekker eenvoudig gereinigd worden met een sopje. Op werkvloeren is het gebruik efficiënt en eenvoudig. Met name in de voedingsindustrie en zorginstellingen wordt het veel gebruikt door de goede hygiëne.

Vloertrekkers bij Carel Lurvink

Bij Carel Lurvink vindt u verscheidene vloertrekkers met specifieke eigenschappen van verschillende hoogwaardige merken. Zo zijn er vloertrekkers van Leifheit, Linea, Taski, Unger en Diversey. Allen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een hoogstaande kwaliteit. Hierdoor beschikken ze over een lange houdbaarheid. Hoe breed uw vloertrekker moet zijn, is afhankelijk van de klus waarvoor u hem wilt gebruiken. Het materiaal van vloertrekkers kan ook verschillen. Ze kunnen gemaakt zijn van rubber, kunststof of metaal. Een metalen vloertrekker is iets stabieler dan een kunststof vloertrekker, waardoor het langer meegaat.

Wij bieden van Vikan zowel vloer- als handtrekkers. Men kan aan een vloertrekker zelf een steel bevestigen. Zo kunt u zelf een steel gebruiken die bij uw lengte past en kan rugpijn vermeden worden. U verschillende varianten bij ons vinden, zoals een kunststof vloertrekker met steel, een Leifheit vloertrekker met steel en een Vikan vloertrekker met steel. Een handtrekker beschikt alleen over een handvat en wordt daarom gebruikt voor kleinere klusjes zoals het droogtrekken van ramen.
De kleuren die wij bieden zijn zwart, wit en grijs. Bovendien bieden wij vloertrekkers met dubbele strip, zodat u minder kracht hoeft te zetten tijdens het schoonmaken. Na verloop van tijd worden de rubbers droog en gaan ze scheuren. Het schoonmaken is daardoor minder efficiënt en hygiënisch. Mocht uw rubber aan vervanging toe zijn, bieden wij diverse vervangrubbers.

Bekijk in ons assortiment wat de geschikte vloertrekker voor u is. Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren