Carel Lurvink

Filter

Merk

KleurMaatMateriaalCategorie

Vloertrekkers

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Vloertrekkers

Vloertrekkers hebben diverse toepassingen. U kunt niet alleen een vloertrekker gebruiken om een vloer mee droog te trekken; u kunt een vloertrekker ook gebruiken in plaats van een stofzuiger of bezem om losliggend vuil bij elkaar te vegen. Het voordeel van het gebruiken van een vloertrekker bij het opvegen van vuil is dat het een stuk hygiënischer is. Aan een vloertrekker blijft veel minder vuil achter dan bij een bezem dat bij het volgende gebruik weer verspreid wordt. Bovendien blijft er ook minder vuil achter op de vloer en kan een vloertrekker gemakkelijk gereinigd worden in een sopje. Hygiëne is bijvoorbeeld erg belangrijk in de voedingsmiddelenindustrie of in ziekenhuizen. Daarom worden vloertrekkers in deze branches veel gebruikt.

Eigenschappen van onze vloertrekkers

In het assortiment van Carel Lurvink vindt u verschillende soorten, maten en kleuren vloertrekkers en stelen van toongevende merken zoals Vikan (zie Vikan handtrekkers en vloertrekkers), Linea, Taski, Unger en Diversey. Bovendien zijn ze gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor ze van goede kwaliteit zijn en lang mee gaan. De breedte verschilt van 35 cm tot en met 90 cm. Hoe breed uw vloertrekker moet zijn is afhankelijk van de klus waarvoor u hem wilt gebruiken. Het materiaal van vloertrekkers kan ook verschillen. Ze kunnen gemaakt van kunststof of metaal. Metalen vloertrekkers zijn iets stabieler als kunstoffen vloertrekkers waardoor ze langer meegaan. Bovendien bieden wij vloertrekkers met dubbele strip zodat u minder kracht hoeft te zetten tijdens het schoonmaken. Na verloop van de tijd worden de rubbers droog en gaan ze scheuren. Het schoonmaken is daardoor minder efficiënt en hygiënisch. Mocht uw rubber aan vervanging toe zijn, bieden wij diverse vervangrubbers.

Het verschil tussen een handtrekker en een vloertrekker is dat men aan een vloertrekker zelf een steel kunt bevestigen. Zo kunt u zelf een steel gebruiken die bij uw lengte past en kan rugpijn vermeden worden. Een handtrekker beschikt alleen over een handvat en wordt daarom gebruikt voor kleinere klusjes zoals het droogtrekken van ramen.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur