Kiyoh Logo 8,9
Carel Lurvink

Filter

Merk

Kleur

Type systeemdispenser

Categorie

Voedselcodering

Voedselcodering

Bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie moeten zich aan strenge regels houden om risico’s die voedsel met zich meebrengt te voorkomen. Voedselveiligheid geeft aan hoe onveilig of veilig voedsel is. Voedselcodering helpt niet alleen voedselvergiftigingen door bederf te voorkomen maar draagt ook bij aan het voorkomen van allergische reacties en andere risico’s die voedsel mee kunnen brengen.

Bij voedselcodering kunt u denken aan dag labels, close-it etiketten, en lege THT-labels die u zelf kunt labelen. Een belangrijke eigenschap van voedselcoderingsetiketten is dat de etiketten gemakkelijk los te maken zijn en er ook geen lijmresten achterblijven. Vaak is daarvoor wel contact met water nodig. Voedselcoderingsetiketten lossen snel op in water waardoor ze eenvoudig te verwijderen zijn. Bij voedselcodering is er rekening mee gehouden dat de voedselcodering voor iedereen duidelijk moet zijn. Daarom zijn daglabels niet gecodeerd met de dag van de week maar is elke dag van de week gekoppeld aan een eigen kleur zodat de voedselcodering in elk land te begrijpen is.
Uiteraard voldoen al onze producten in ons assortiment voedselcodering aan het HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)-voedselveiligheidssyteem waar zich alle bedrijven in de voedsingsmiddelenindustrie aan moeten houden.


excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur