Carel Lurvink

Werkschoeisel

Werkschoeisel

Bent u op zoek naar professioneel werkschoeisel? Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment werkschoeisel. Bij ons vindt u niet alleen werkschoenen, werklaarzen en werkklompen, maar ook alle benodigdheden voor het hoogste comfort en de beste verzorging van uw werkschoenen. Denk hierbij aan werksokken, inlegzolen, veters en werkschoeisel onderhoudsmiddelen.

 

Werkschoenen, veiligheidslaarzen en werkklompen

Werkschoenen moeten uw voeten goed beschermen. Om uw veiligheid te garanderen moet u ervoor zorgen dat uw werkschoenen van goede kwaliteit zijn. Bovendien zijn de veiligheidsschoenen in ons assortiment niet alleen veilig maar ook nog eens comfortabel. In het assortiment van Carel Lurvink vindt u 200 verschillende werkschoenen van toongevende merken zoals Bata, Diadora en Emma die voldoen aan de eisen van verschillende veiligheidsklassen (S1, S1P, S2, S3, O2 of O3).

 

Veiligheidslaarzen worden steeds populairder. Het loopcomfort is in de laatste jaren enorm gestegen en bovendien zijn ze erg praktisch. Veiligheidslaarzen kunnen gemaakt zijn van leder, nubuck, polyurethaan, PU, PVC of schapenvacht en voldoen aan verschillende veiligheidsklassen: S1, S1P, S2, S3, S4 en S5.

De werkklompen in ons assortiment voldoen alleen aan de veiligheidsklassen S1 of S2. Werkklompen worden voornamelijk in de medische sector gebruikt en worden daarom ook wel medische klompen of ziekenhuisklompen genoemd.

 

Werksokken en inlegzolen

Het is erg belangrijk dat uw werkschoenen comfortabel zijn. U moet ze namelijk de hele dag dragen. Hierbij kunnen werksokken en inlegzolen erg behulpzaam zijn. Werksokken en inlegzolen geven extra comfort en ondersteuning zodat er minder wrijving ontstaat en irritaties, blaren en transpiratie voorkomen kunnen worden. Bovendien krijgt u met een goede inlegzool minder snel last van voeten.

 

Veters en onderhoudsmiddelen voor werkschoeisel

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw (werk)schoenen is het belangrijk uw schoenen goed te onderhouden. Denk hierbij aan waterstop sprays, reinigingsmiddelen, reinigingsborstels en verzorgingsproducten voor leren schoenen. De onderhoudsmiddelen voor werkschoeisel in het assortiment van Carel Lurvink zijn tevens van de topmerken Bama en Tana.

Weet u niet zo goed welk onderhoudsmiddel het beste is voor uw werkschoeisel? Geen probleem, dan neemt u gewoon contact op met een van onze adviseurs.

 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur