Filter

Merk
Kleur
Maat
Toepassing


MateriaalEigenschap


Model

VeiligheidsklasseCategorie


Werkschoenen

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Carel Lurvink's keuze
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Nieuw Duurzame keuze
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Werkschoenen voor heren en dames

Verantwoorde werkschoenen die zorgen voor veiligheid en gemak voor u en uw medewerkers kunnen niet ontbreken op uw werkvloer. Wilt u zorgen voor betere werkomstandigheden en tegelijkertijd de productiviteit van uw medewerkers verhogen? Dan bent u bij ons op het goede adres voor de juiste kwalitatief hoogwaardige werkschoenen die comfortabel lopen. Carel Lurvink biedt verscheidene werkschoenen en -laarzen van diverse hoogstaande merken (zoals Bata, Emma en Diadora Utility), die zijn afgestemd op het type werkzaamheden. Zo kunt u voor uw werkomgeving passende schoenen vinden en uw werkzaamheden prettiger en veiliger maken.

Verschillende veiligheidsklassen

In de webshop van Carel Lurvink vindt u een ruim assortiment van meer dan 200 verschillende werkschoenen in verschillende veiligheidsklassen. Op die manier kunnen wij altijd de best passende en meest geschikte schoenen voor uw situatie (en dus voor verschillende branches) aanbieden. Daarbij hebben we schoenen in de volgende normeringen en veiligheidsklassen:

S1: Veiligheidsschoenen met een beschermneus (stalen neus) en gesloten hiel, antistatische eigenschappen en energie-absorberende hak. Geschikt voor droge werkomstandigheden. 
- S1P: Veiligheidsschoenen met een beschermneus (stalen neus) en gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie-absorberende hak en ondoordringbare tussenzool. 
- S2: Veiligheidsschoenen met beschermneus (stalen neus) en gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie-absorberende hak en een waterdichte schacht tot 60 minuten. Geschikt voor natte/vochtige werkomstandigheden. 
- S3 (CE1): Veiligheidsschoenen met een beschermneus (stalen neus) en gesloten hiel, antistatische eigenschappen, antislip en schokabsorberende PU (buitenzool) en ademende inlegzool van duurzaam polyester, energie-absorberende hak, waterdichte schacht tot 60 minuten en een ondoordringbare tussenzool. Deze biedt bescherming tegen doorsteken van scherpe voorwerpen. 
- O2: Veiligheidsschoenen zonder veiligheidsneus en daardoor uitzonderlijk licht, comfortabel en wendbaar. Makkelijk te reinigen en te onderhouden.

Perfect afgestemde werkschoenen

Naast veiligheid zijn ook eigenschappen zoals uitstraling belangrijk. U heeft erdoor keuze uit breed uiteenlopende maten en er zijn werkschoenen voor zowel heren als dames aanwezig. U kunt veiligheidsschoenen naar uw wens uitzoeken. Zo zijn er representatieve werkschoenen voor een stijlvolle uitstraling, maar ook werkschoen sneakers en sportieve werkschoenen om ervan verzekerd te zijn dat uw medewerkers hun werkschoenen ook dag in dag uit graag dragen. Hiernaast zijn er waterafstotende/waterdichte werkschoenen voor het goed afvoeren van lichaamsvocht en het droog blijven van de voeten. Zo worden warme voeten of zweetvoeten voorkomen en zitten de schoenen erg comfortabel. En voor een verantwoord gevoel met een beschermd milieu in gedachten kunt voor duurzame schoenen kiezen. Bovendien biedt Carel Lurvink ook werksokken. Goede werksokken zijn namelijk minstens zo belangrijk als goede schoenen. De sokken zijn kwalitatief hoogwaardig, verkleinen de kans op voetproblemen, comfortabel en beschermend, vochtafvoerend, voorgewassen en voorgekrompen, niet afzakbaar en personaliseerbaar.

Weet u niet precies welke veiligheidsschoenen het best passen bij de werkzaamheden van uw bedrijf? Vraag ons om hulp en onze adviseurs staan voor u klaar. U kunt ons bellen op 053 - 434 43 43. Of stuur een e-mail naar info@carellurvink.nl.

 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur