Filters

Duurzame dispensers

26 producten

RVS
Zwart
22 liter
50 liter
18 liter

RVS dispensers

Een schoon en net toilet is een visitekaartje voor uw organisatie. Bent u op zoek naar stijlvolle dispensers voor uw sanitaire ruimtes? Bekijk dan eens onze CaluClean dispensers van roestvrij staal. Sterke dispensers die uitstekend ingezet kunnen worden in ruimtes die intensief gebruikt worden.

Naast toiletpapier- en handdoekdispensers, vindt u bij ons RVS dispensers voor vloeistoffen, zoals zeep en toiletbrilreiniger. Maar ook accessoires zoals een toiletborstelhouder en afvalbakken. De CaluClean RVS dispensers zijn in verschillende formaten beschikbaar, waardoor er voor elke toiletruimte wel een geschikte dispenser te verkrijgen is.

De RVS dispensers zijn allemaal voorzien van een anti fingerprint coating, waardoor vingerafdrukken minder snel zichtbaar zijn. De CaluClean dispensers zijn voorzien van een handig kijkvenster, waardoor u eenvoudig kunt zien wanneer de dispenser bijgevuld moet worden.

RVS handdoekdispenser
De CaluClean RVS handdoekdispenser is verkrijgbaar in twee formaten. Eén voor 250 vellen gevouwen papieren handdoekjes en één die geschikt is voor 750 handdoekjes. De handdoekjes haalt u er een voor een uit via de onderkant, dit voorkomt onnodig verbruik. Extra hygiënisch, doordat u hierbij de dispenser niet aan hoeft te raken!

RVS toiletrolhouder
De CaluClean RVS toiletrolhouder kan gevuld worden met twee standaard toiletpapierrollen. De tweede rol valt automatisch naar beneden als de eerste rol is verbruikt.

RVS zeepdispenser
We hebben twee RVS foamzeepdispensers in ons assortiment. Geschikt voor 600 en 1200 ml foamzeep. U heeft slechts een kleine hoeveelheid schuim nodig. Hierdoor is foamzeep zuinig in gebruik en beter voor het milieu.

RVS toiletbrilreinigerdispenser
Deze CaluClean RVS toiletbrilreinigerdispenser is voorzien van een gebruiksaanwijzing. Pak een beetje toiletpapier, houdt dit onder de dispenser en druk met de andere hand de hendel in. Maak vervolgens de toiletbril schoon.

RVS afvalbak
In ons assortiment vindt u twee formaten RVS afvalbakken, met een inhoud van 22 en 50 liter. Dankzij de open inworp kan afval eenvoudig worden ingeworpen. De afvalbak is geschikt voor wandmontage, maar kan ook vrijstaand geplaatst worden. De afvalzakken zijn eenvoudig te verwisselen.

RVS toiletborstelhouder
De CaluClean RVS toiletborstelhouder, inclusief borstel, maakt de toiletruimte af. De kunststof borstelkop kan eenvoudig vervangen worden en is bestand tegen gechloreerde reinigingsmiddelen.
De houder is voorzien van een afneembare lekbak van kunststof die ook los verkrijgbaar is en daardoor makkelijk verwisseld kan worden.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren