Filters

Duurzame dispensers

27 producten

CaluClean RVS afvalbak 22ltr
CaluClean RVS afvalbak 22ltr
CaluClean RVS afvalbak 22ltr
CaluClean RVS afvalbak 22ltr
RVS
Zwart
22 liter
50 liter
18 liter

Duurzame dispensers

Wil uw organisatie graag duurzaam ondernemen? Ons assortiment bevat een breed scala aan duurzame dispensers van hoge kwaliteit. Zowel van onze eigen premium A+ merk CaluClean als het gerenommeerde merk BlackSatino dat geen enkele concessie doet wat betreft design, duurzaamheid en comfort. Dankzij de volledige productlijnen duurzame dispensers - zowel van CaluClean als BlackSatino - kunt u uw sanitaire ruimtes duurzaam inrichten, zonder concessies te doen aan hygiëne of design. Datzelfde geldt voor de bijpassende producten zoals zeep, desinfectiemiddel en hygiënepapier.

RVS dispensers

Dispenser gemaakt van RVS zijn gemaakt om lang mee te kunnen. Hierdoor wordt het gezien als één van de meest duurzame opties die beschikbaar zijn. CaluClean beschikt over een doordacht assortiment aan RVS dispensers en zelfs andere producten zoals een prullenbak en een toiletborstelhouder. Niet alleen is deze RVS lijn duurzaam, maar heeft het ook een strakke en industriële look. Om deze strakke look te behouden zijn onze RVS dispensers allemaal voorzien van een anti fingerprint coating, waardoor vingerafdrukken minder snel zichtbaar zijn. De CaluClean dispensers zijn voorzien van een handig kijkvenster, waardoor u eenvoudig kunt zien wanneer de dispenser bijgevuld moet worden.

Daarnaast wordt het gebruik van roestvrijstalen dispensers sterk aanbevolen in omgevingen waar hygiëne van het grootste belang is, aangezien RVS van nature bestand is tegen bacteriën en eenvoudig te reinigen is. De duurzaamheid en hygiënische eigenschappen maken de CaluClean RVS dispensers niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een praktische oplossing voor veeleisende omgevingen, zoals professionele keukens, gezondheidszorginstellingen en drukbezochte openbare ruimtes.

Gerecycled plastic

Een groot onderwerp binnen duurzaamheid is het materiaal waaruit producten worden gemaakt. Kunststof is tot op het heden een veel gebruikt materiaal wat vaak snel wordt weggegooid. Hierdoor is veel kunstof beschikbaar voor hergebruik. In ons assortiment zijn verschillende dispensers beschikbaar die gemaakt zijn uit gerecycled plastic afkomstig van het gerenomeerde merk BlackSatino. Door het hergebruik van oud kunststof zijn deze producten geproduceerd zonder enig CO2 uitstoot. Producten uit deze lijn zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit zodat deze dispensers passen in iedere sanitaire faciliteit.

Professionele RVS dispensers voor duurzaam gebruik online  bestellen?

Toch meer informatie nodig of benieuwd naar andere mogelijkheden om te verduurzamen? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!
X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren