CaluGreen ECO


CaluGreen is ons Premium A+ merk. Onder de naam CaluGreen ECO bieden wij duurzame reinigingsproducten. Voorheen vielen deze artikelen onder de lijn van CaluClean ECO. De duurzame CaluGreen ECO reinigingsproducten beschikken over het EU Ecolabel: het officiële Europese milieulabel. Het Ecolabel heeft als doel de negatieve effecten van productie/verbruik op het milieu, de volksgezondheid, het klimaat en de natuurlijke hulpbronnen te verminderen. Alleen producten die voldoen aan strenge eisen omtrent milieu en kwaliteit kunnen het Ecolabel verkrijgen. Producten die dit label mogen dragen zijn erkend door alle landen van de Europese Unie.

De ECO producten beschikken over een gedetailleerd werkplan en bijbehorende veiligheidsbladen, waardoor CaluGreen ECO een veilig en afgestemde keuze is. Hiernaast bevatten de producten geen chemische stoffen en zijn ze biologisch afbreekbaar, waardoor CaluGreen ECO een milieuvriendelijke keuze is.

Wanneer u biologisch afbreekbare reinigingsproducten gaat gebruiken in plaats van reguliere, verkleint u die kans op milieuschade én vergroot u de veiligheid van de gebruikers.

Assortiment

Momenteel bieden wij een afwasmiddel, een dagelijkse interieurreiniger, een dagelijkse sanitairreiniger, een gebruiksklare sprayreiniger, een periodieke sanitairontkalker en een dagelijkse vloerreiniger. Zo hebben wij voor elk oppervlak een geschikt artikel. Het label van elk product bevat een specifieke kleur, waarmee wordt aangegeven voor welk doeleinde het reinigingsmiddel geschikt is. Voor elke toepassing is maatwerk nodig. Verschillende reinigers zijn verkrijgbaar in een doseerfles. Dit zorgt ervoor dat u het product gemakkelijk juist kunt toepassen.

Waarom Carel Lurvink

Bij Carel Lurvink is er sprake van een grote en brede expertise en ervaring. Zo bedienen wij al 125 jaar kleine tot zeer grote organisaties. We weten erdoor wat er speelt op de werkvloer en waar de behoeftes liggen. Hier haken wij op in met innovatieve producten en grote persoonlijke aandacht. We bieden u advies op maat en staan zowel fysiek als online voor u klaar. Wij wensen een hoge klanttevredenheid en doen hier alles voor. Van bestaande klanten krijgen wij het volgende terug:

  • Oog voor verduurzaming van de bedrijfswereld.
  • Uitgebreide keuzemogelijkheden binnen het assortiment.
  • Snelle levering en goede service.
  • Transparantie en eerlijkheid naar klant toe.
  • Aandacht en advies op maat.
  • Carel Lurvink weet wat er speelt binnen ons vakgebied en deelt deze kennis graag.