Filters

Duurzame dispensers

23 producten

Active filters
CaluClean RVS afvalbak 22ltr
CaluClean RVS afvalbak 22ltr
CaluClean RVS afvalbak 22ltr
CaluClean RVS afvalbak 22ltr
RVS
Zwart
22 liter
50 liter
18 liter

Duurzame dispensers voor uw hygiënepapier bestellen

Als organisatie graag duurzaam ondernemen? Ons assortiment bevat een breed scala aan duurzame dispensers van hoge kwaliteit. Zowel van onze eigen premium A+ merk CaluClean als het gerenommeerde merk BlackSatino dat geen enkele concessie doet wat betreft design, duurzaamheid en comfort.
De bestendige toiletroldispenser van CaluClean is gemaakt van roestvrij staal (RVS) en heeft daardoor een lange levensduur. De duurzame toiletroldispenser van BlackSatino is gemaakt van gerecycled plastic en vormt met haar luxe uitstraling echt iets toe aan uw sanitair.

In ons assortiment treft u zowel de duurzame handdoekdispensers van BlackSatino als van ons eigen merk CaluClean aan. De CaluClean dispensers zijn gemaakt van het duurzame RVS. De BlackSatino dispensers zijn vervaardigd uit zogeheten Second Life Plastic.
Ook voor het gebruik van zeep zijn duurzame dispensers verkrijgbaar. Kies voor de RVS zeepdispenser van CaluClean of de zeepdispenser van BlackSatino, welke gemaakt is van gerecycled kunststof.

Gebruikt u poetspapier of doppenrollen? Aansluitend bij voorgenoemde artikelen vindt u zowel in de CaluClean productlijn, als de BlackSatino-lijn bijpassende poetsroldispensers en doppenroldispensers.

Meer weten over duurzame dispensers?

Tot slot biedt u met een toiletbrilreiniger extra hygiënemogelijkheden aan uw personeel en gasten. In hetzelfde ontwerp als eerdergenoemde dispensers, kunt u ook hierbij kiezen voor een duurzame RVS toiletbrilreiniger-dispenser of de milieuvriendelijke kunststof toiletbrilreiniger-dispenser gemaakt van gerecyclede plastic.
Dankzij de volledige productlijnen duurzame dispensers - zowel van CaluClean als BlackSatino - kunt u uw sanitaire ruimtes duurzaam inrichten, zonder concessies te doen aan hygiëne of design. Datzelfde geldt voor de bijpassende producten zoals zeep, desinfectiemiddel en hygiënepapier. Carel Lurvink heeft in zijn assortiment veel duurzame varianten van deze artikelen. Waarbij ook hier geen enkele concessie wordt gedaan wat betreft luxe en comfort.