Handschoen dispenser RVS

4 producten

Active filters

Handschoen dispenser RVS 

Een handschoen-dispenser van RVS heeft veel voordelen ten opzichte van dispensers die van andere materialen vervaardigd zijn. RVS is hygiënisch omdat het makkelijk schoon te maken is en bestand tegen vormen van corrosie, zoals roest. Daarnaast is RVS een zeer duurzaam materiaal, waardoor de handschoendispenser lange tijd meegaat. Dankzij de hoge afwerking van onze RVS handschoendispensers bevatten deze geen scherpe randen of bramen, die tot verwondingen kunnen leiden. Dit alles maakt dat dit type dispenser vaak gebruikt wordt in de medische sector en de voedingsmiddelenindustrie.

Het gebruik van een dispenser verhoogt de hygiëne. Ze beschermen de disposable handschoenen (wegwerphandschoenen) immers tegen stof en vuil. Maar zorgen er ook voor dat men bij het pakken van de handschoenen niet per ongeluk meerdere handschoenen tegelijk aanraakt.

RVS handschoendispensers zijn eenvoudig aan de wand te monteren. Ze dragen bij aan een georganiseerde werkomgeving en efficiënte werkwijze. Door de handschoenen op een vaste plaats op te bergen, hoeven werknemers nooit onnodig te zoeken. Bovendien kan een losse doos handschoenen makkelijk kwijtraken, op de grond vallen of op een andere wijze vervuild raken.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren