Dolfing: hoogwaardige werkkleding voor diverse sectoren

Bij Carel Lurvink vindt u diverse soorten werkkleding van Dolfing. Dolfing kent een jarenlange ervaring en biedt hoogwaardige artikelen in de categorie werkkleding. Ze staan bekend om de waterdichte kleding die gemaakt wordt middels een unieke techniek met hoogfrequent lucht- en waterdicht lassen. Inmiddels bieden ze kwalitatieve werkkleding voor diverse sectoren. De artikelen worden veel toegepast in de industrie en voedingsindustrie. In de voedingsindustrie worden regenkleding en laarzen veel gebruikt en in de industrie geldt dit voor High Visibility kleding. Bij Carel Lurvink bieden wij u een breed assortiment aan Dolfing artikelen en daarbij service op maat, zodat u zeker weet dat u de juiste werkkleding van dit merk aanschaft.

Assortiment Dolfing artikelen bij Carel Lurvink

Bij Carel Lurvink bieden wij u een compleet assortiment Dolfing artikelen voor de werkvloer. Op onze productpagina’s vindt u de producteigenschappen, toepassing en verdere specificaties. Op onze site kunt u eenvoudig filteren op de gewenste eigenschappen en zo eenvoudig tussen de juiste producten kijken. Hieronder vindt u categorieën van en uitleg over onze Dolfing artikelen.

Beschermende High Visibility en regenkleding

Dolfing artikelen voorzien in beschermende werkkleding, zoals High Visibility kleding. Dit is uitermate handig in de industrie, omdat een dynamische werkomgeving ermee veilig en verantwoord wordt gemaakt. Met de P23 Hermanus High Visibility werkjas bent u bijvoorbeeld altijd goed zichtbaar, door de reflecterende RWS-striping en opvallende oranje kleur van de jas.

Maar onder beschermende kleding valt regenkleding, waarmee u uzelf beschermt tegen barre weersomstandigheden. De regenkleding varieert van regenjassen tot beenpijpen met riemlussen, en van werkschorten tot tuin-/regenbroeken. Veel van deze artikelen worden toegepast in de voedingsindustrie. De kleding is wederom erg opvallend door de kleur die het draagt, wat het veilig, comfortabel en verantwoord uitvoeren van uw werkzaamheden mogelijk maakt. Als leverancier in werk- en veiligheidskleding benadrukken wij het belang van goede en beschermende regenkleding, die het welzijn en de productiviteit van uw medewerkers vergroot. U bent bij ons aan het goede adres voor zowel water- en winddichte regenkleding als reflecterende regenkleding. Daarnaast bieden wij met de ademende regenkleding van Dolfing een hoog draagcomfort.

Werklaarzen

Hiernaast bestaan er werklaarzen in ons assortiment. Werklaarzen maken het uitvoeren van taken op de werkvloer gemakkelijker en veiliger. Dolfing werklaarzen zijn waterdicht, slijtvast en hebben goede grip op alle ondergronden. Bij Carel Lurvink zorgen wij ervoor dat wij iedereen een geschikte veiligheidslaars kunnen aanbieden die optimaal beschermt tegen gevaren op de werkvloer. Onze productspecialisten staan daarom voor u klaar om u advies op maat te geven.

Arm- en polsbescherming

Carel Lurvink en Dolfing bieden tevens artikelen voor een goede arm- en polsbescherming. Vooral tijdens het lassen, het werken met messen en als u omgaat met metalen of glazen platen of andere scherpe voorwerpen wordt arm- en polsbescherming aangeraden. Denk bijvoorbeeld aan uitbenen, versnijden, het verwerken van vis, vis fileren, maaltijden bereiden of de verwerking van fruit en groenten. Dolfing plukmouwen zijn waterdicht, eenvoudig aan- en uit te trekken, toepasbaar voor vele werkzaamheden en ze bieden een hoog draagcomfort dankzij het elastiek in de bovenmouw en aan de boordzijde. Hierdoor is het een veelgebruikt product in de voedingsindustrie.

Carel Lurvink als leverancier

Bij Carel Lurvink spreken wij, net als bij Dolfing, van meer dan honderd jaar lange ervaring en een rijke historie. Hierdoor weten zowel Dolfing en Carel Lurvink precies wat er nodig is voor een prettige, veilige werkvloer en voorzien wij in alle behoeften op het gebied van schoon en veilig werken. Neem een kijkje ons assortiment en schaf kwalitatieve werkkleding aan voor u en uw werkomgeving. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van een Dolfing product? Bel één van onze medewerkers via 053-434 43 43 of stuur een e-mail: [email protected].