Veilige werkschoenen met de sportieve uitstraling en comfort van sneakers

Werkschoen sneakers combineren het beste van twee werelden: de functionaliteit van werkschoenen en het comfort van sneakers. Deze schoenen zijn speciaal ontworpen voor mensen die tijdens hun werk behoefte hebben aan zowel veiligheid als comfort. Ze bieden de nodige bescherming om als veilige werkschoenen te gebruiken zoals antislipzolenESD en schokbestendigheid en hebben het trendy en sportieve uiterlijk van sneakers.

Of u nu op zoek bent naar werkschoenen s3 sneakers of werkschoenen met een sportieve uitstraling, bij ons vindt u een breed assortiment aan modellen die aan al uw behoeften voldoen. Onze schoenen zijn steeds populairder geworden, omdat ze werknemers in staat stellen om comfortabel te bewegen, zonder concessies te doen aan de veiligheid én de uitstraling. De werkschoen sneakers zijn ideaal voor mensen die werken in omgevingen waar veiligheidsmaatregelen van groot belang zijn, zoals bouwplaatsen, magazijnen of fabrieken en waarbij u ook veel in beweging bent.

Voordelen van werkschoenen sneakers

 Uiterst comfortabele pasvorm om voetvermoeidheid te verminderen
✓ Veiligheidskenmerken, zoals antislipzolen en stalen neuzen, voor maximale bescherming
 Gebruik van duurzame materialen voor een langere levensduur
 Stijlvolle en sportieve ontwerpen die passen bij uw persoonlijke smaak
 Voldoen aan de veiligheidseisen van de meeste werkomgevingen

Wilt u meer weten over welke werkschoenen sneakers voor u geschikt zijn of welke modellen en kleuren er beschikbaar zijn? Bekijk dan hier ons uitgebreide assortiment.

High Visibility werkkleding

Overal en altijd zichtbaar

Bekijk nu

Alle mogelijkheden van Mijn Carel Lurvink

in één handig overzicht

Bekijk nu

Werkschoen sneaker materialen

Onze werkschoen sneakers zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals leer of suede. Ze zijn bestand tegen ruwe omstandigheden en bieden, afhankelijk van het model, ook waterdichtheid of waterbestendigheid. Naast hun functionaliteit en veiligheid, bieden onze werkschoenen sneakers ook een breed scala aan stijlen en kleuren, zodat u een paar kunt kiezen dat perfect past bij uw persoonlijke smaak. Bovendien zorgen ze voor een goede pasvorm, demping en ademend vermogen, waardoor vermoeidheid van de voeten wordt verminderd en het draagcomfort ook bij een hele werkdag optimaal blijft.

Bij het kopen van veiligheidsschoenen sneakers is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke veiligheidsvoorschriften en vereisten van uw werkplek. Onze schoenen voldoen aan verschillende veiligheidsnormen zoals S1P en S3 en zijn daardoor geschikt voor vrijwel alle werkomstandigheden.

Werkschoen sneaker merken