Schoonmaakartikelen

Als u op zoek bent naar een groothandel in schoonmaakartikelen, neem dan een kijkje in onze webshop. Ons aanbod schoonmaakartikelen is zeer divers. Wij verkopen schoonmaakproducten van bekende merken als Taski, CaluCleanNumatic, Vileda en Vikan. Daarnaast koopt u bij ons alles voor de inrichting van sanitaire ruimtes. Hieronder lichten wij twee productcategorieën uit onze groothandel voor schoonmaakartikelen toe: duurzame schoonmaakartikelen en schoonmaakdoeken.

Groothandel schoonmaakartikelen voor duurzame schoonmaakproducten

Duurzaamheid wordt in de schoonmaakbranche steeds belangrijker. Wij hebben meerdere duurzame schoonmaakproducten in ons assortiment die biologisch afbreekbaar zijn, plantaardige ingrediënten bevatten of voorzien zijn van het Ecolabel. Naast ecologische interieur- en sanitairreinigers vindt u in ons assortiment verschillende milieuvriendelijke sanitairontkalkers. Voor industriële reiniging is het reinigingsproduct CaluClean V15 zeer geschikt. Met deze krachtige reiniger verwijdert u aanslag van uitlaatgassen en roet en ontdoet u de vloeren, wanden en machines op productieafdelingen van vet en vuil. Voor de reiniging van keukens en de vaat verkoopt onze groothandel in schoonmaakartikelen verschillende ecovriendelijke producten van merken als Clear, Sure, Diversey en ons eigen merk CaluClean, onder deze merken verkopen wij reinigingsmiddelen, materiaalwagens, glazenwassersmaterialen, schoonmaakdoekjes, stofzuigers, schoonmaakmachinesmopsystemen, afvalzakken en disposable handschoenen.

Schoonmaakdoeken bij onze groothandel schoonmaakartikelen

In de productcategorie hulpmaterialen en onderhoudsmaterialen vindt u de subcategorie reinigingsdoeken voor al uw schoonmaakdoekjes. De microvezeldoeken voor algemene schoonmaak zijn zowel klamvochtig als droog te gebruiken. Droog zijn microvezeldoeken ideale stofdoeken. Het voordeel van microvezeldoeken is dat zij de polsgewrichten van schoonmaakmedewerkers ontlasten. Zeker als zij met een rolpers worden uitgewrongen. De Taski MicroEasy is een voorbeeld van een non-woven microvezeldoek. Non-woven microvezeldoeken zijn semi-uitspoelbaar. In ruimtes waarin zeer hoge eisen aan hygiëne worden gesteld, is de ClearMicro Green-Tex Multipurpose antibac een aanrader. Met dit doekje verwijdert u 99% van alle ziektekiemen en bacteriën. Met glasdoeken of een microvezelzeem maakt u spiegels en glas streeploos schoon. Vliesdoekjes zijn bedoeld voor kortstondig gebruik, zoals in een pantry. U koopt ze in een doos van 50 stuks. De meeste schoonmaakdoekjes bij onze groothandel in schoonmaakartikelen zijn verkrijgbaar in de HACCP kleuren.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur