Filter

MerkMaat


Materiaal
Eigenschap


Model


Breedte


Categorie

Kwasten

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Meest verkocht
( p. st.)
excl. btw
Beste keuze
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Meest verkocht
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Verven met de juiste kwasten gaat een stuk makkelijker

Voor nauwkeurig verfwerk heb je niet alleen een bijpassende kwast nodig maar de kwast moet ook nog eens van goede kwaliteit zijn. Veel kwasten spetteren, druppelen of laten haren los. Met het juiste gereedschap en tips wordt verven een stuk gemakkelijker. Met onze professionele en kwalitatieve kwasten was verven nog nooit zo makkelijk. Zonder een goede kwast is het verven van kozijnen, muren en deuren veel tijdrovender. Door professionele materialen te gebruiken voorkom je bovendien zichtbare strepen en losse Het is dus een goed idee om in een goede kwast te investeren. Bij Carel Lurvink vindt u ook diverse andere verfbenodigdheden voor een optimaal resultaat.

CaluPaint en Carel Lurvink

Carel Lurvink biedt verfbenodigdheden van het CaluPaint aan. CaluPaint heeft topkwaliteit kwasten, rollers en andere benodigdheden, zoals passende beugels en telescoopstelen laten ontwikkelen. Deze productlijn wordt veel gebruikt in de vloerenindustrie, door polyester- en kunststof verwerkende bedrijven, schilders, afbouwbedrijven en jachtbouwers.

Bij Carel Lurvink bieden wij alleen professionele materialen aan. De kwasten die wij bieden zijn van de merken Goudhaantje en CaluPaint in alle modellen. Mocht u toch last hebben van loskomende haren raden wij aan de verfkwast van te voren langs een schuurpapiertje te strijken om de losse haren al zoveel mogelijk te verwijderen.
Radiatorkwast: De radiatorkwast is uiterst geschikt voor moeilijk te bereiken plekjes.
Penseelkwast: Voor nauwkeurig werk is een penseelkwast ideaal. Een penseelkwast is niet aan te raden voor grote oppervlakten.
Ovale kwasten: Voor het aanbrengen van beits of het schilderen van grotere oppervlaktes.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur