Filters

Schuimroller

7 producten

Schuimroller halen bij Carel Lurvink

Een schuimroller is geschikt voor het verven met oplosmiddelhoudende lakken en verven. Ook is het handig in gebruik bij het verven van grote oppervlakten. Deze roller wordt namelijk gemaakt van polyesterschuim. Dat maakt dat deze rollers zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de verf. Bovendien zijn ze erg voordelig in prijs. Er bestaan verschillende varianten schuimrollers. Ze kunnen bijvoorbeeld verschillen in formaat en textuur. Zo zal het type schuimroller zorgen voor een fijner of grover resultaat. Wanneer de schuimroller een afgeronde zijde heeft, is er minder kans op banen in uw schilderwerk. Een schuimroller met twee rechte zijden is ook geschikt voor grondverf. Bij Carel Lurvink bieden wij u schuimrollers van kwaliteit en deze zijn geschikt voor verscheidene toepassingen.

Welke verfsoort gebruiken bij schuimrollers?

Het merendeel van de schuimrollers zijn bedoeld om te gebruiken voor verfsoorten met alkydhars. Dit is een harssoort die vaak verwerkt is in oplosmiddelhoudende lakken. Deze lakken zijn geschikt en worden gebruikt voor buitenschilderwerk (zoals het aflakken van kozijnen). Binnenshuis wordt er vaak met acryllak geschilderd, omdat professionele schilders (vrijwel) nooit binnen mogen verven met oplosmiddelhoudende verfsoorten. Acryllak is op waterbasis. Voor acryllakken gebruikt u daarom een velvetroller (ook een roller van polyesterschuim, maar daarbij fijne haren aan de buitenkant en daardoor iets prijziger). Voor oplosmiddelhoudende lakken kunt u zowel een schuimroller als een velvetroller gebruiken.

Aanbod van Carel Lurvink

Bij Carel Lurvink vindt u een compleet assortiment aan verfrollers, waaronder kwalitatieve schuimrollers. De schuimrollers zijn gemaakt van CFK-vrij en oplosmiddelvrij geschuimd materiaal. Ze bevatten een extra fijne oppervlakte structuur. Dat maakt ze geschikt voor een perfecte afwerking. Kunsthars en watergedragen lakken worden aangeraden, maar ze voldoen ook in roestverwerkende lakken en polyester. U heeft dus veel opties. Bekijk onze productpagina’s of raadpleeg onze productspecialisten voor advies op maat, en kom erachter welke schuimroller de juiste voor u is.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren