Filters
Eigenschap
Merk

Detecteerbare messen

7 producten

Active filters

Detecteerbare messen kopen

Bij Carel Lurvink begrijpen we dat voedselveiligheid een cruciale factor is in ons leven. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan professionele metaal detecteerbare veiligheidsmessen, speciaal ontworpen voor bedrijven in de voedings- en farmaceutische industrie. Onze messen zijn ontwikkeld om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van voedselveiligheid en worden ook wel HACCP producten genoemd.

Het waarborgen van voedselveiligheid is een prioriteit in deze industrieën, en het vermijden van product vreemde delen in voedingsmiddelen is van essentieel belang. Onze detecteerbare veiligheidsmessen spelen hierbij een cruciale rol. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en bevatten minuscule metaaldeeltjes, waardoor ze detecteerbaar zijn door metaaldetectoren of speciale röntgenmachines. Dit minimaliseert het risico op product verontreiniging en zorgt ervoor dat eventuele vreemde voorwerpen snel worden opgemerkt en verwijderd.

De detecteerbare veiligheidsmessen van Carel Lurvink zijn veelzijdig inzetbaar. Ze zijn ontworpen voor diverse taken, zoals het snijden van vlees, vis maar ook karton, plastic omhulsels, leer en straps. Door hun visuele opvallendheid zijn ze gemakkelijk te herkennen en te lokaliseren. Daarnaast zijn ze ergonomisch ontworpen met een lichtgewicht constructie en een comfortabele grip, waardoor ze gebruiksvriendelijk zijn.

Naast voedselveiligheid voldoen onze detecteerbare veiligheidsmessen aan andere belangrijke kwaliteitsstandaarden, zoals BRC-certificering. Dit garandeert dat onze producten voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidseisen. De messen kunnen eenvoudig gereinigd en gedesinfecteerd worden, omdat ze volledig vervaardigd zijn van kunststof.

Bij Carel Lurvink streven we naar een totaaloplossing voor detecteerbare artikelen. Naast onze metaal detecteerbare veiligheidsmessen bieden we een breed scala aan andere detecteerbare producten, zoals detecteerbare kantoorartikelendetecteerbare Vikan artikelendetecteerbare hoofddekselsdetecteerbare verpakkingsmaterialendetecteerbare bedrijfshulpverleningdetecteerbare gehoorbescherming, en detecteerbare werkmaterialen. Hiermee kunt u de voedselveiligheid en product integriteit in uw bedrijf volledig waarborgen.

Wilt u meer informatie of advies over onze detecteerbare veiligheidsmessen en andere detecteerbare artikelen? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43. Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw voedselveiligheidsbehoeften.