Filters

Wegwerphandschoenen

6 producten

Wegwerphandschoenen

Bent u op zoek naar hoogwaardige handschoenen die ook nog eens betaalbaar zijn? Dan zijn handschoenen van ons eigenmerk CaluGloves een goede keuze. CaluGloves biedt nitril en latex handschoenen. Dit zijn wegwerphandschoenen die ook gebruikt kunnen worden als onderzoekshandschoenen. Wegwerphandschoenen zijn ontworpen omdat excessief gebruik van desinfectiemiddelen erg schadelijk is voor de huid. Ze worden niet alleen gebruikt onderzoekshandschoenen in ziekenhuizen om hygiëne voor de onderzoeker en de patiënten te herbergen, maar ook schoonmakers en de voedingsmiddelenindustrie profiteren van onze CaluGloves wegwerphandschoenen. In elke sector hebben CaluGloves een andere toepassing. In de hygiëne sector bieden ze vooral bescherming tegen agressieve schoonmaakmiddelen en uiteraard hygiëne voor de schoonmakers. In de voedingsmiddelenindustrie helpt het gebruik van handschoenen, contaminatie te voorkomen en hygiëne te herbergen.

CaluGloves nitril handschoenen

CaluGloves nitril handschoenen zijn gemaakt van topkwaliteit nitril, sterk en bijzonder comfortabel. Ze voldoen aan alle algemene vereisten voor werkhandschoenen (EN 420+A1), aan de kwaliteitseisen van medische onderzoekshandschoenen voor eenmalig gebruik (EN 455-1 tot 4), bieden ze bescherming tegen micro-organismen zoals bacteriën, schimmels en virussen (EN ISO 374-5), en zijn geschikt voor contact met voedingsmiddelen. Deze sterke handschoenen zijn bestendig tegen olie, vet en de meeste chemicaliën (EN ISO 374-1) (NIET bestendig tegen oxiderende zuren, ketonen, en stikstof).

Nitril wordt meestal als alternatief voor latex gebruikt. Nitril is een synthetisch rubber die goed beschermd tegen type 1 allergieën waardoor mensen met een latexallergie deze nitril handschoenen over het algemeen probleemloos kunnen dragen. Bovendien zijn deze handschoenen ideaal voor in de zorg omdat patiënten ook een latex allergie kunnen hebben en zijn alle CaluGloves vrij van siliconen. Doordat ze vrij stevig zijn kunnen ze vaker gebruikt worden maar ze zijn niet steriel wat het risico op besmettingen vergoot. Daarom altijd in twijfelgevallen de handschoenen weggooien. CaluGloves biedt nitril handschoenen in de maten S tot 2XL die geschikt zijn voor zowel links, als ook rechtshandige mensen.

Eigenschappen van onze verschillende nitril Supergloves

CaluGloves Black nitril wegwerphandschoenen
De Black nitril disposable handschoenen zijn 5 mil (0,127 mm) dik waardoor ze erg stevig zijn en tegelijkertijd uitermate flexible. De handschoen is volledig voorzien van een microstructuur patroon wat voor uitstekende grip zorgt. Ze hebben een uitermate prettige pasvorm voor zowel links- als rechtshandigen en zijn te verkrijgen in de maten S, M, L en XL.

CaluGloves Bluple nitril wegwerphandschoenen
CaluGloves Bluple nitril zijn wat minder dik (3,2 mil/0.08128mm) wat zorgt voor hoge vingergevoeligheid en ze bijzonder comfortabel zijn. Bovendien zorgt het microstructuur patroon op de vingertoppen voor een zeer goede grip.

CaluGloves Cobalt Blue nitril wegwerphandschoenen
De Cobalt Blue CaluGloves hebben een zelfs nog geringe dikte: 2,2 mil (0,05588 mm) en zijn als nog erg sterk en comfortabel. Ze bieden uitstekende vingergevoeligheid en goede grip met de vingertoppen door een special microstructuur patroon op de vingertoppen. Cobalt Blue nitril CaluGloves zijn de verkrijgen in de maten S, M, L en XL.

CaluGloves Blue nitril wegwerphandschoenen
De uitstekende elasticiteit is kenmerkend voor deze CaluGloves. Elastische wegwerphandschoenen scheuren minder snel bij het aan en uit trekken. Daarnaast beschikken ze over een microstructuur patroon over de gehele handschoen voor een goede grip. Ze zijn 4,5 mil (0.1143mm) dik. Ook zijn de GaluGloves Blue nitril geschikt voor zowel rechts- als linkshandig gebruik en hebben een goede pasvorm. Ze zijn te verkrijgen in de maten S, M, L, XL en 2XL.

CaluGloves Plus nitril wegwerphandschoenen
Plus nitril CaluGloves zijn vergelijkbaar met de Blue nitril CaluGloves maar hebben een extra lang manchet wat optimale hygiëne en bescherming biedt. Ze zijn net als de blue nitril wegwerphandschoenen 4,5 mil (0,1143 mm) dik en de volledige handschoen heeft een microstructuur patroon wat zorgt voor een zeer goede grip. Plus nitril CaluGloves zijn de verkrijgen in de maten S, M, L en XL.

Meer informatie over onze CaluGloves? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

 

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren