Kiyoh Logo 8,9
Carel Lurvink

Filter

Merk


KleurMaat

Materiaal


Eigenschap


VeiligheidsklasseCategorie

Wegwerphandschoenen

Bent u opzoek naar hoogwaardige werkhandschoenen die ook nog eens betaalbaar zijn? Dan zijn handschoenen van ons eigenmerk Supergloves een goede keuze. Supergloves biedt latex en nitril handschoenen. Dit zijn wegwerphandschoenen die ook gebruikt kunnen worden als onderzoekshandschoenen. Wegwerphandschoenen zijn ontworpen omdat excessief gebruik van desinfectiemiddelen erg schadelijk is voor de huid. Ze worden niet alleen gebruikt onderzoekshandschoenen in ziekenhuizen om hygiëne voor de onderzoeker en de patiënten te herbergen, maar ook schoonmakers en de voedingsmiddelenindustrie profiteren van onze Supergloves wegwerphandschoenen. In elke sector hebben Supergloves een andere toepassing. In de hygiëne sector bieden ze vooral bescherming tegen agressieve schoonmaakmiddelen en uiteraard hygiëne voor de schoonmakers. In de voedingsmiddelenindustrie helpt het gebruik van handschoenen, contaminatie te voorkomen en hygiëne te herbergen.

Supergloves nitril handschoenen

Supergloves nitril handschoenen zijn gemaakt van topkwaliteit nitril, sterk en bijzonder comfortabel. Ze voldoen aan alle algemene vereisten voor werkhandschoenen (EN 420+A1), aan de kwaliteitseisen van medische onderzoekshandschoenen voor eenmalig gebruik (EN 455-1 tot 4), bieden ze bescherming tegen micro-organismen zoals bacteriën, schimmels en virussen (EN ISO 374-5), en zijn geschikt voor contact met voedingsmiddelen. Deze sterke handschoenen zijn bestendig tegen olie, vet en de meeste chemicaliën (EN ISO 374-1) (NIET bestendig tegen oxiderende zuren, ketonen, en stikstof).

Nitril wordt meestal als alternatief voor latex gebruikt. Nitril is een synthetisch rubber die goed beschermd tegen type 1 allergieën waardoor mensen met een latexallergie deze nitril handschoenen over het algemeen probleemloos kunnen dragen. Bovendien zijn deze handschoenen ideaal voor in de zorg omdat patiënten ook een latex allergie kunnen hebben en zijn alle Supergloves vrij van siliconen.

Doordat ze vrij stevig zijn kunnen ze vaker gebruikt worden maar ze zijn niet steriel wat het risico op besmettingen vergoot. Daarom altijd in twijfelgevallen de handschoenen weggooien.

Supergloves biedt nitril handschoenen in de maten S tot 2XL die geschikt zijn voor zowel links, als ook rechtshandige mensen.

Eigenschappen van onze verschillende nitril Supergloves

Supergloves Black nitril wegwerphandschoenen
De Black nitril disposable handschoenen zijn 5 mil (0,127 mm) dik waardoor ze erg stevig zijn en tegelijkertijd uitermate flexible. De handschoen is volledig voorzien van een microstructuur patroon wat voor uitstekende grip zorgt. Ze hebben een uitermate prettige pasvorm voor zowel links- als rechtshandigen en zijn te verkrijgen in de maten S, M, L en XL.

Supergloves Bluple nitril wegwerphandschoenen
Supergloves Bluple nitril zijn wat minder dik (3,2 mil/0.08128mm) wat zorgt voor hoge vingergevoeligheid en ze bijzonder comfortabel zijn. Bovendien zorgt het microstructuur patroon op de vingertoppen voor een zeer goede grip.

Supergloves Cobalt Blue nitril wegwerphandschoenen
De Cobalt Blue Supergloves hebben een zelfs nog geringe dikte: 2,2 mil (0,05588 mm) en zijn als nog erg sterk en comfortabel. Ze bieden uitstekende vingergevoeligheid en goede grip met de vingertoppen door een special microstructuur patroon op de vingertoppen. Cobalt Blue nitril supergloves zijn de verkrijgen in de maten S, M, L en XL.

Supergloves Blue nitril wegwerphandschoenen
De uitstekende elasticiteit is kenmerkend voor deze supergloves. Elastische wegwerphandschoenen scheuren minder snel bij het aan en uit trekken. Daarnaast beschikken ze over een microstructuur patroon over de gehele handschoen voor een goede grip. Ze zijn 4,5 mil (0.1143mm) dik. Ook zijn de Supergloves Blue nitril geschikt voor zowel rechts- als linkshandig gebruik en hebben een goede pasvorm. Ze zijn te verkrijgen in de maten S, M, L, XL en 2XL.

Supergloves Plus nitril wegwerphandschoenen
Plus nitril Supergloves zijn vergelijkbaar met de Blue nitril Supergloves maar hebben een extra lang manchet wat optimale hygiëne en bescherming biedt. Ze zijn net als de blue nitril wegwerphandschoenen 4,5 mil (0,1143 mm) dik en de volledige handschoen heeft een microstructuur patroon wat zorgt voor een zeer goede grip. Plus nitril Supergloves zijn de verkrijgen in de maten S, M, L en XL.

https://www.carellurvink.nl/Portals/0/Afbeeldingen%20Roy/wegwerphandschoen%20tabel.jpg?ver=2019-10-03-134400-463

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur