Filters

Duurzame kleding

80 producten

Duurzame kleding

Duurzame kleding: professioneel, comfortabel en sterke materialen
Professionele, comfortabele kleding die gemaakt wordt van sterke en duurzame materialen. Wilt u gepast, veilig, (maatschappelijk) verantwoord en stijlvol uw werk kunnen doen? Bij Carel Lurvink vindt u de oplossing: duurzame kleding die is afgestemd op het type werkzaamheden, de eisen en het gewenste uiterlijk. De kleding is veelal gemaakt van Cordura. Het algemene kenmerk van deze stof is dat het zware belastingen kan weerstaan. Zo is het zeer slijtvast en bestand tegen koud weer.

Kleding voor een breed scala aan werkzaamheden

De duurzame kleding is ideaal voor werk in de industrie, het transport, de bouw en de logistiek, maar natuurlijk ook voor ander gebruik. Zo is er beschermende kleding voor zware werkomstandigheden beschikbaar, maar ook zakelijke en alledaagse kleding is bij ons verkrijgbaar. U kunt daarom in ons assortiment dertien categorieën vinden. Bij elke categorie kunt u verdere specificaties over de producten van dat type kleding bekijken. Er zijn bij ons onder andere duurzame werkbroeken, duurzame sweaters & fleece jassen, duurzame softshell & werkjassen, duurzame jassenduurzame overallsduurzame regenkleding, duurzame dameskleding en duurzame High Visibility kleding te vinden.

Duurzame kleding: stijlvol, veilig, verantwoord en beschermend

De duurzame kleding vermindert de kans op blessures en ongelukken. Ook is de kleding draagbaar bij verschillende weersomstandigheden. De styling ervan is multifunctioneel, modieus en modern. Dat is mede de reden dat verschillende categorieën kleding, zoals de overhemden, polo’s, T-shirts en dameskleding, ook buiten het werk om of direct na een werkdag goed te dragen zijn. Zowel op als buiten de werkvloer is de duurzame kleding dus goed toepasbaar. We bieden kleding van het merk Tricorp. Zij staan, net als Carel Lurvink, voor duurzaamheid, circulariteit, kwaliteit en verantwoordelijkheid. Ook zijn wij beide gericht op de toekomst. De productie van de duurzame kleding heeft geen negatieve impact op het milieu. Zo zorgen wij voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en bewuste bedrijfsvoering, zet u dat voort met de aanschaf van deze duurzame kleding?

Hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste kleding voor u? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren