CaluGreen V90 epoxycleaner 5ltr
CaluGreen V90 epoxycleaner 5ltr
CaluGreen V90 epoxycleaner 5ltr
CaluGreen V90 epoxycleaner 5ltr
100% chemievrij
CaluGreen BIO V15 minerale olie- en vetreiniger 1ltr
CaluGreen BIO V15 minerale olie- en vetreiniger 1ltr
CaluGreen BIO V15 minerale olie- en vetreiniger 1ltr
CaluGreen BIO V15 minerale olie- en vetreiniger 1ltr
1 liter
5 liter
20 liter
1000 liter

CaluGreen: hoge kwaliteit, verantwoord én milieuvriendelijk

Ons premium A+ merk CaluGreen biedt hoogwaardige schoonmaakartikelen aan die op milieuvriendelijke wijze geproduceerd en samengesteld worden. De duurzame CaluGreen ECO reinigingsproducten beschikken over het EU Ecolabel: het officiële Europese milieulabel. Het Ecolabel heeft als doel de negatieve effecten van productie/verbruik op het milieu, de volksgezondheid, het klimaat en de natuurlijke hulpbronnen te verminderen. Alleen producten die voldoen aan strenge eisen omtrent milieu en kwaliteit kunnen het Ecolabel verkrijgen.

Daarnaast beschikt het assortiment nu ook over CaluGreen BIO producten om oppervlakten en sanitair te kunnen reinigen met middelen die uitstekend werken, onschadelijk zijn voor het milieu en ook nog eens veilig in het gebruik. Met deze microbiologische reinigingsproducten luidt Carel Lurvink een nieuw schoonmaaktijdperk in. Dit type reinigingsmiddelen kunnen bovendien nog tal van andere problemen oplossen, zoals olievervuiling of een penetrante rioolgeur. De enzymen knippen de vervuiling in kleinere stukjes en breken het uiteindelijk af tot zuiver water en een klein beetje CO2.”

Uniekheid van CaluGreen

Wat CaluGreen bijzonder maakt ten opzichte van andere merken zijn de volgende punten: Carel Lurvink heeft volledig overzicht en controle op een eerlijk, duurzaam productieproces. Het betreft namelijk ons eigen merk. De CaluGreen producten beschermen vanuit hygiënisch- en veiligheidsoogpunt. We bieden voor verschillende omgevingen en schoonmaakdoeleinden reinigingsproducten en duiden met behulp van een kleur op de labels duidelijk aan welk middel waarvoor geschikt is. De producten zijn erop gericht om schoonmaken voor u professioneler, comfortabeler en gemakkelijker te maken. Bij elk product vindt u duidelijke specificaties, gebruiksaanwijzingen en alle verdere benodigde informatie. De producten van CaluGreen beschikken bovendien over een gedetailleerd werkplan en bijbehorende veiligheidsbladen.

Het merk draagt daarnaast bij aan het behoud van natuurlijke hulp- en energiebronnen, het klimaat en een schoon milieu. De producten van CaluGreen zijn namelijk niet vervuilend voor de leefomgeving. Ook wordt er gebruik gemaakt van herbruikte grondstoffen, waardoor we gebruik maken van een circulaire productie en de levensduur van grondstoffen verlengen. Hiermee besparen we op onnodig snel gebruik van hulpbronnen.

CaluGreen houdt rekening met de 3 P’s: zo is er aandacht voor mensen, medewerkers en andere betrokkenen (People). Het merk en de productie ervan moet voor elke betrokkene veilig, verantwoord en prettig zijn. Hiernaast is er aandacht voor de maatschappij, het milieu, grondstoffen en alternatieven (Planet). Zo kunnen toekomstige generaties ook gebruik blijven maken van een beschermd milieu. Als laatste zorgen we met CaluGreen voor een economische waarde (Profit). Er is aandacht voor de markt. De doordachte werkwijze zorgt voor continuïteit.
Duurzaam ondernemen zit in ons groene bloed. We verpakken daarom, waar mogelijk, onze reinigingsmiddelen in 100% gerecyclede flessen.

Assortiment

CaluGreen biedt duurzame reinigers die variëren in dagelijkse, periodieke en wekelijkse toepassing. Bij Carel Lurvink verkopen wij duurzame producten voor het reinigen van sanitair, interieur en vloeren. Ook beschikt ons assortiment over duurzame epoxycleaner, afwasmiddel en gebruiksklare sprayreiniger. Het etiket van elk product heeft een specifieke kleur, waarmee wordt aangegeven voor welk doeleinde het reinigingsmiddel geschikt is. CaluGreen bevat verschillende reinigingsmiddelen die in een doseerfles verkrijgbaar zijn. Dit helpt u heel eenvoudig het reinigingsmiddel op de juiste manier en in de juiste dosering te gebruiken. Carel Lurvink maakt het u zo gemakkelijk mogelijk door de duidelijkheid op de labels en in de informatievoorziening en door de vorm van de verpakkingen.

Carel Lurvink en CaluGreen

Bij Carel Lurvink bedienen we al 125 jaar kleine tot zeer grote organisaties. Door onze ervaring en onze betrokkenheid bij elke klant weten wij wat de behoeftes zijn op de werkvloer. Hiernaast hechten wij veel waarde aan reacties van klanten op onze producten.
De duurzame reinigingsmiddelen van CaluGreen, het merk zelf en wij als Carel Lurvink ontvangen de volgende reacties:

  • Oog voor verduurzaming van de bedrijfswereld.
  • Uitgebreide keuzemogelijkheden binnen het assortiment.
  • Snelle levering en goede service.
  • Transparantie en eerlijkheid naar klant toe.
  • Aandacht en advies op maat.
  • Carel Lurvink weet wat er speelt binnen ons vakgebied en deelt deze kennis graag.