Gemeentes

Heeft u facilitaire producten nodig voor uw overheidsgebouw of -instelling om iedereen die hier werkt continu een goede hygiëne te kunnen bieden? Kies dan voor een samenwerking met een betrouwbare partner die enorm veel kennis van schoonmaken úw branche heeft. Bij Carel Lurvink beschikken we over 130 jaar ervaring. Door de jaren heen zijn we altijd meegegroeid met onze klanten binnen de overheid. Met als gevolg dat we precies weten hoe we uw medewerkers van een schone en hygiënische werkomgeving kunnen voorzien.

De experts op het gebied van schoonmaak

Het schoonmaken van gebouwen binnen de overheid en de daarbij behorende schoonmaakmiddelen is vaak een specialistische klus. We hebben te maken met het schoonmaken van veel (en veelal ook grote) ruimtes die allemaal tegelijk schoon en hygiënisch moeten worden opgeleverd. Voor het schoonmaken van overheidsgebouwen zijn dan ook zeker de juiste producten nodig. Daarbij werken we innovatief samen met onze leveranciers. En gaan we graag een stap verder door het delen van de door ons opgedane kennis met onze klanten.

CaluClean

Hoge kwaliteit, verantwoord én milieuvriendelijk

Lees meer

Taski Machine Madness

Bestel nu geselecteerde machines voor spectaculaire prijzen

Taski Machine Madness

Een goede verhouding in prijs en kwaliteit

Een prettige en schone werkomgeving is voor uw medewerkers natuurlijk erg belangrijk. Dat bereikt u onder andere door te zorgen voor voldoende hygiëne en zo schoon mogelijke sanitaire voorzieningen binnen uw overheidsgebouw. Wij helpen u graag en komen keer op keer met de beste maatregelen op het gebied van hygiëne. Waarbij kostenbeheersing zeer zeker voorop staat dankzij de producten van ons kwalitatief hoogwaardige, voordelige eigen merken.

Kies ook voor een schoon gebouw

U zult zien dat Carel Lurvink uw overheidsinstelling en het schoonmaakpersoneel volledig kan ondersteunen door de juiste facilitaire producten te leveren. U vindt in het assortiment van ons bedrijf dan ook belangrijke hygiëneproducten zoals: Dispensers, Sanitairreinigers, Toiletpapier, Vloerreinigers, Schoonmaakmachines, Afvalzakken

Eigen premium merken en A-merken

Bekijk alle merken

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist