Hotel schoonmaak

Het schoonmaken van gebouwen in de hotelsector en het gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen is vaak een specialistische taak. We worden geconfronteerd met het schoonmaken van veel (en vaak ook grote) ruimtes die allemaal tegelijk schoon en hygiënisch moeten zijn. Voor het schoonmaken van hotels zijn absoluut de juiste producten nodig. Bovendien werken we op innovatieve wijze samen met onze leveranciers en gaan we graag een stap verder door onze opgedane kennis te delen met onze hotelklanten.

Heeft uw hotel behoefte aan facilitaire producten om uw medewerkers en gasten continu een goede hygiëne te bieden? Kies dan voor een samenwerking met een betrouwbare partner die veel expertise heeft in schoonmaak binnen de hotelsector. Bij Carel Lurvink hebben we al 130 jaar ervaring. Gedurende al die jaren zijn we altijd met onze klanten in de hotelsector meegegroeid, waardoor we precies weten hoe we uw medewerkers een schone en hygiënische werkomgeving kunnen bieden.

Een goede balans tussen prijs en kwaliteit in hotels

Een aangename en schone werkomgeving is van groot belang voor uw medewerkers. Dit kan worden bereikt door te zorgen voor voldoende hygiëne en goed onderhouden sanitaire voorzieningen in uw hotel. Wij staan klaar om u te helpen en bieden keer op keer de beste oplossingen op het gebied van hygiëne. Hierbij staat kostenbeheersing centraal, dankzij onze kwalitatief hoogwaardige en betaalbare eigen merkproducten.

Kies ook voor een schoon hotelgebouw

U zult merken dat Carel Lurvink uw hotel en schoonmaakpersoneel volledig kan ondersteunen door de juiste facilitaire producten te leveren. Ons assortiment omvat belangrijke hygiëneproducten, zoals dispensers, sanitairreinigers, toiletpapier, vloerreinigers, schoonmaakmachines en afvalzakken. We hebben alles wat u nodig heeft om een schoon en gastvrij hotel te creëren.

Schoonmaakdoeken

De reinigingsdoek vormt een onmisbaar hulpmiddel bij elke schoonmaakklus

Schoonmaakdoeken

Taski Machine Madness

Bestel nu geselecteerde machines voor spectaculaire prijzen

Taski Machine Madness

Eigen premium merken en A-merken

Bekijk alle merken

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist