Filters

Glazenwassersladders

6 producten

Glazenwasserladders

Glazenwassers werken voortdurend op hoogte. Niet alle ramen bevinden zich namelijk niet op de begane grond. Daarom is het van belang dat glazenwassers beschikken over een goede glazenwassersladder. Een glazenwassersladder vaak verplaatst moet worden om het volgende raam te wassen; daarom is een goede glazenwassersladder voorzien van wieltjes. Belangrijk hierbij is echter dat de wieltjes niet verschuiven als de ladder gebruikt wordt. Ook de voeten moeten stevig en zijn zodat de glazenwassersladder stabiel staat. Een ander eigenschap van een glazenwassersladder is dat de treden breed zijn.

Glazenwassersladders van Dirks

Dirks is al jaren lang markleider op het gebied van klimmaterialen. Ze hebben al meer dan 40 jaar ervaring in de productie van aluminium ladders, trappen en andere klimmaterialen. Alle Dirks ladders voldoen aan de strenge eisen voor klimmaterialen. Bovendien worden uitsluiten hoogwaardige materialen gebruikt. Hierdoor zijn Dirks glazenwassersladders bekend voor hun veiligheid en betrouwbaarheid en kunt u veilig op elke hoogte werken.  Bovendien zijn alle Dirks glazenwassersladders voorzien van een coating. De coat heeft een vuilafstondente werking en voorkomt corrosie van aluminium waardoor de ladders van Dirks lang mee gaan.
Naast speciale ladders voor glazenwassers heeft Dirks ook speciale ladders voor de bouw en industrie, schilders, de schoonmaakbranche, de brandweer, de fruit-/boomteeld, daktoetreding en kooiladders voor daktoetreding, vluchtwegen en machinetoetreding. 

Kortom, wat maakt een glazenwassersladder speciaal

Een glazenwassersladder onderscheidt zich door zijn doordachte ontwerp en functies die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van professionele glazenwassers. Met stabiele voeten biedt deze ladder een solide basis, waardoor de glazenwasser met vertrouwen zijn werk kan uitvoeren op verschillende oppervlakken. De comfortabele treden zorgen voor gemak en efficiëntie tijdens het stijgen, terwijl de hoge sportafstand een vlotte en snelle toegang tot grote hoogten mogelijk maakt. Speciaal ontworpen voor intensief gebruik, is deze ladder de ideale metgezel voor glazenwassers die streven naar zowel veiligheid als doeltreffendheid.

Hulp nodig met uw keuze?

Bent u op zoek naar een andere type ladder of misschien een trap of een steiger? Carel Lurvink biedt een ruim assortiment ladders, trappen en steigers. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een huishoudtrap, conventionele trap, een industrieladder, een puntladder of andere onderdelen voor ladders en trappen; Carel Lurvink biedt trappen, ladders en steigers voor particulier en/of professioneel gebruik van de beste merken. Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren