Filters

Huishoudtrappen

4 producten

Maak het uzelf gemakkelijk met een huishoudtrap

Geen huishouden kan zonder huishoudtrap. Een huishoudtrap maakt het mogelijk bij de spullen te komen die net iets te hoog in de kast liggen komen, helpt bij het repareren van een lamp aan het plafond, helpt bij het ophangen van dingen of helpt bij het verwijderen van spinnenwebben in hoge hoeken. Deze klusjes kunnen erg gevaarlijk zijn wat nare gevolgen kan hebben. Een huishoudtrap maakt al deze taken een stuk minder gevaarlijk. Dankzij de huishoudtrappen van Altrex, Hailo en Rubbermaid worden deze alledaagse taken makkelijker.

Type huishoudtrap

Er bestaan verschillende huishoudtrappen met verschillend aantal treden en in verschillende werkhoogtes. Huishoudtrappen kunnen 3, 4, 5, 7 of soms zelfs 8 treden hebben. Het is maar net waarvoor u een huishoudtrap nodig heeft. Om iets uit de kast te pakken of als verhoging voor kinderen is vaak een huishoudtrap met 2 treden of een simpel opstapje genoeg. Om een lamp te repareren of iets aan het plafond te hangen kan een hogere trap met meer treden geschikter zijn. De grotere trappen zijn ook voorzien van een veiligheidsbeugel en soms ook met een geïntegreerde emmerhaak waardoor u niet steeds de trap op en af moet en dus veiliger en efficiënter kunt werken. Heeft u een nog hogere trap nodig? Neem dan een kijkje in ons assortiment ladders, trappen en steigers. Daar vindt u naast huishoudtrappen diverse professionele trappen, industrieladders, glazenwasladders en puntladders.

Robuuste huishoudtrap

Vooral doordat u op hoogte werkt is het belangrijk dat de trap uit hoogwaardige materialen gemaakt is en stevig gebouwd is. De huishoudtrappen in ons assortiment zijn gemaakt van stevige materialen zoals: aluminium, maar sommige onderdelen kunnen ook gemaakt zijn uit kunststof of polyamide. Idealiter zijn de traptreden voorzien van anti-slip ribbels en heeft de trap spreidbeveiliging. Voor extra zekerheid en veiligheid kunt u onder de trap een anti-slip mat leggen zodat de trap niet zomaar kan wegglijden als u erop staat. Een goede huishoudtrap is daarnaast ook licht van gewicht en makkelijk op te bergen.

Huishoudtrap bestellen?

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.