Carel Lurvink
Terug naar overzicht

Suma Forte plus L54

:7510149
94,60 ( p. st.) excl. btw
Omschrijving

Suma Forte Plus L54 is een hoog geconcentreerd machinaal vaatwasmiddel voor zware vervuiling, te gebruiken in zacht tot middelhard water. In combinatie met Suma Des T30 zal het de meest hardnekkige koffie- en theevlekken verwijderen.

Productomschrijving

Suma Forte plus L54 is een hoog geconcentreerd alkalisch machinaal vaatwasmiddel voor zware vervuiling die uitstekend reinigt in zacht tot middelhard water.

Belangrijke eigenschappen

Suma Forte plus L54 is toepasbaar als detergent op meertanks machines in combinatie met Diversey doseerapparatuur. Indien toegepast als aanbevolen zal het een uitstekende vuilverwijdering hebben dankzij het mengsel van alkaliteit, kalkwerende ingrediënten en corrosie beschermers. In combinatie met Suma Des T30 zal het de meest hardnekkige koffie- en theevlekken verwijderen.
Suma Forte plus L54 is een krachtige alkalische reiniger speciaal ontwikkeld voor gebruik in zacht tot middelhard water voor gepatenteerde DivoJet ‘sprayon’ systeem. Speciale spray armen creëren een geconcentreerde “mist” van detergent welke snel bestaande zetmeel aanslag verwijdert en nieuwe opbouw hiervan voorkomt.

Voordelen
- Verwijdert vet en ingebrande voedselresten door de hoge alkaliteit
- Door hoge concentratie zuinig in gebruik
- Voorkomt kalkopbouw in zacht water situaties
- Uitstekende vlekverwijdering in combinatie met Suma Des T30
- Kan worden gebruikt in het DivoJet systeem

Gebruiksaanwijzing
Suma Forte plus L54 wordt automatisch gedoseerd door Diversey doseerapparatuur. De geadviseerde minimum dosering is 0,6 g/L (0,4 ml/L*) water. Bij ernstige vervuiling of bij hogere waterhardheden is een hogere concentratie tot 3 g/L (2 ml/L) nodig. In een combinatie met Suma Des T30 moet deze laatste gedoseerd worden op minimaal 0,7 g/L (0,4 ml/L).
Bij verhoogde zetmeelproblemen kan Suma Forte plus L54 in combinatie met Suma Power T57 worden gebruikt voor een opmerkelijk beter resultaat en om opbouw van vuil te voorkomen.
Suma Forte plus L54 kan ook worden gebruikt in het DivoJet systeem voor grotere meertanks machines. Raadpleeg uw Diversey Care contactpersoon voor meer informatie.
Spoel bij het eerste gebruik de pomp- en transportslangen van het doseersysteem door om eventuele kristallisatie in deze slangen door productmenging te voorkomen.

Symbolen

Doos papier

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Vragen over dit product?

Neem contact op met onze product specialist Bas Kuis

Bas Kuis
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur