CaluClean melamine wonderspons 10x6x3cm

Art: CM9717
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Pluspunten

  • Eenvoudig toepasbaar op plaatsen met een hoger hygiëne risico
  • Efficiënt
  • Werkt effectief op hardnekkige vlekken

Symbolen

Doos papier Doos papier Folie LDPE Plastic Folie LDPE Plastic

Bijbehorende producten

Groen
Rood
Blauw
Geel
6 liter
12 liter
4 liter

Omschrijving

De CaluClean melamine wonderspons is de oplossing voor moeilijk te verwijderen vlekken. Zoals pen- en stiftstrepen, het reinigen van whiteboards, vettige gootstenen met cafeïne aanslag, nicotineaanslag, vingerafdrukken en andere hardnekkige vlekken. De CaluClean sponzen verwijderen snel en efficiënt de hardnekkigste vlekken met slechts een beetje water en zonder het oppervlak aan te tasten.

Toepassing

Bestemd voor verwijdering van insecten, algen, mos, vet, teer en rubberstrepen. Eenvoudig in gebruik bevochtigen met water of reinigingsoplossing zachtjes wrijven.

Gebruiksaanwijzing

- Bevochtig de wonderspons met schoon water
- Wrijf de spons over het te reinigen oppervalk
- Let op: de Wonderspons niet gebruiken op geborstelde, glanzende, satijnen en/of geverfde oppervlakken. Voor gebruik eerst testen op een niet zichtbaar gedeelte van het oppervlak. Niet gebruiken met chloor, zure of alkalische middelen.

Technische gegevens

Kleur: Wit
Benaming: Wonderspons, melamine spons
Formaat: 10 cm x 6 cm x 3 cm
Gewicht: 55 gram
Materiaal: Melamine hars
Slijtage: naar mate van gebruik
Verpakking: per pak, per doos, per pallet

CaluClean

Onder het eigen Premium A+ label CaluClean fabriceren wij een zeer breed assortiment schoonmaakmaterialen. En leveren wij bij vele reinigingsproducten bijbehorende veiligheidsbladen en een gedetailleerd werkplan. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CaluClean

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren