Terug naar overzicht

Diadora Fly litebase Matryx S3 veiligheidsschoen laag zwart

:177679Z38
Diadora Utility Fly litebase Matryx S3 veiligheidsschoen  laag zwart 1 Carel Lurvink B.V. Diadora Utility Fly litebase Matryx S3 veiligheidsschoen  laag zwart 2 Carel Lurvink B.V. Diadora Utility Fly litebase Matryx S3 veiligheidsschoen  laag zwart 3 Carel Lurvink B.V. Diadora Utility Fly litebase Matryx S3 veiligheidsschoen  laag zwart 4 Carel Lurvink B.V.
Diadora Fly litebase Matryx S3 veiligheidsschoen  laag zwart maat 38
Nieuw
164,03 ( p. st.) excl. btw
Omschrijving

Eigenschappen

Nieuw in de collectie bij Diadora is de Diadora Fly litebase Matryx S3, de schoen hint naar invloeden vanuit de sportwereld terwijl het de beste technologieën combineert die zorgdragen dat er niet ingeleverd wordt op veiligheid, prestatie en comfort. Zo weegt de schoen slechts iets meer dan 300 gram en hierdoor een plezier om de gehele dag te dragen. Deze lage Diadora Fly litebase Matryx S3 veiligheidsschoen is gemaakt van ademende, waterafstotende, aramidevezel en extra sterk polyamide. De schoen beschikt over Vibram Lite-base technologie en de neus is gemaakt van 200j koolstofvezel.

Positieve punten

+ Air Mesh voering met antislip van microvezel.
+ Ultralichte eco K SOLE.
+ Antistatisch

Technische gegevens

Kleur: zwart
Maten: 38 t/m 48
Materiaal: aramidevezel en extra sterk polyamide
Breedte: 11
Veiligheidsneus: 200J koolstofvezel

Technologieën


K- SOLE

Perforatiebestendige zool gemaakt met overlappende lagen speciale stoffen. Het gebruik van deze materialen zorgt voor een hoge weerstand, een laag gewicht en flexibiliteit. Deze zool heeft het voordeel dat hij het gehele oppervlak van het voetbed bedekt en daardoor totale voetbescherming biedt. K SOLE is een niet-metalen zool.

Vibram Lite-base

Vibram Lite-base technologie: Vibram Litebase is de innovatieve zool die dikte en gewicht vermindert, terwijl dezelfde prestaties op het gebied van grip, stabiliteit en duurzaamheid worden gegarandeerd. Hoewel de dikte van de rubberen zool 50% minder is dan die van een normale zool en het gewicht tot 30% is verminderd, zijn stabiliteit, duurzaamheid, grip en tractie nog steeds hetzelfde als altijd. Bovendien is de speciale Vibram HRO-compound contacthittebestendig en markeert het geen oppervlakken.

Carbon fiber layer

Beschermend 200J koolstofvezel teenstuk. Koolstofvezel is een licht maar toch sterk technisch materiaal. De koolstofvezel laag is niet-thermisch, niet-magnetisch en metaalvrij.

Matryx 2.0

Matryx is een technische stof met meerdere zones, gemaakt van aramidevezel en extra sterke polyamide. De Matryx stof is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de werkplek met slijtvastheid en zijdelingse ondersteuning en hoge flexibiliteit, zonder hiervoor in te leveren op comfort.

EVA

Tussenzool van licht, flexibel materiaal, afgeleid van hardloopschoenen.

TPU Film

Deze transparante thermoplastische plyurethaanfilm omhult de EVA- en PU-binnenzool volledig, garandeert een uitstekende slijtvastheid en zorgt ervoor dat de werkschoen veel langer meegaat.

TPU TOE

Zeer slijtvaste teenbescherming van thermoplastisch polyurethaan (TPU). Zorgt ervoor dat de schoen langer meegaat door de teen te beschermen tegen directe stoten.

Diadora

Bekijk hier alle Diadora schoenen of alle S3 schoenen. Bent u opzoek naar Diadora S3 schoenen maar weet u nog niet welk model u kiest? Bekijk dan alle lage of hoge modellen.. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Symbolen

200j toe cap
Anti perforation insert
Anti static shoes
Breathable leather uppers
Buitenzool voor ruwe ondergrond
ESD
Flexibiliteit
Heel energy absorption
K sole
Mass Damper
Metal free
Oliebestendige zool
S3 hro src
Slip resistant
Sole resistant to heat
Teen bescherming
TPU film
Waterproof uppers
Vragen over dit product?

Neem contact op met onze product specialist Bas Kuis

Bas Kuis

Bijbehorende Artikelen

Diadora veters 140cm Art: 153277GE
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur