Inwashoezen en inwashouders voor de professionele glazenwasser

Glazenwassers

Op zoek naar de beste benodigdheden voor glazenwassers? Zoek niet verder! Bij Carel Lurvink vind je alles wat je nodig hebt om je glazenwascapaciteiten naar een hoger niveau te tillen. Als dé specialist in facilitaire producten begrijpen we de unieke behoeften van glazenwassers en bieden we een breed scala aan hoogwaardige materialen.

Efficiëntie is essentieel

Als glazenwasser is efficiëntie essentieel. Daarom hebben we ook innovatieve oplossingen zoals gedemineraliseerd waterfiltersystemen en telescopische glasbewassingssystemen die je helpen om sneller en effectiever te werken. Met deze geavanceerde technologieën kun je moeilijk bereikbare ramen reinigen zonder dat je een ladder hoeft te gebruiken, waardoor de veiligheid wordt vergroot en de productiviteit wordt verhoogd.

Ladders en trappen

Ruim aanbod aan ladders, trappen en valbescherming

Bekijk het aanbod

Glasbewassing

Alle producten voor het schoonmaken van uw ramen

Glasbewassing

Ga voor topresultaat 

Bij het runnen van een glazenwassersbedrijf is kostenbeheersing ook van cruciaal belang. Daarom bieden we concurrerende prijzen voor al onze producten, zodat je de beste waarde voor je geld krijgt. Bovendien hebben we een deskundig team van professionals klaarstaan om je te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de juiste benodigdheden voor jouw specifieke behoeften.

Precies de juiste glazenwassersproducten

Onze uitgebreide selectie omvat alles, van professionele telescoopstelen en inwassers en inwashouders, glazenwasmiddelen en raamwissers. We zorgen ervoor dat al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, zodat je kunt vertrouwen op betrouwbaarheid en duurzaamheid tijdens elke klus.

Eigen premium merken en A-merken

Bekijk alle merken

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist