Carel Lurvink

Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Contact

Altrex klimmaterieel

Carel Lurvink is leverancier van veel merken, waaronder Altrex. Altrex is al meer dan 60 jaar constant op zoek naar vernieuwing voor makkelijk en veilig gebruik. In de loop van de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale onderneming met vestigingen in het buitenland. Het bedrijf levert klimmaterieel zoals keukentrappen, zoldertrappen, magazijntrappen, ladders (o.a. de opsteekladder, de uitschuifladder en de schuifladder), steigers, loopbruggen en speciale constructies. Een voorbeeld van dat laatste zijn hangbruggen die gebruikt worden bij grote evenementen. Altrex biedt klimmaterieel voor de kleinste thuisklus tot het grootste project en alles wat daar tussen zit.

Waarom Altrex klimmaterieel?


  • De beste optie voor veiligheid.
  • Kwaliteitsproducten voor een aantrekkelijke prijs.
  • Ruime keuze in modellen.

Assortiment Altrex klimmaterieel

Het Altrex klimmateriaal assortiment bestaat uit trappen, ladders en onderdelen hiervan. Trappen van Altrex bieden uitkomst op elk niveau. Enkel of dubbel oploopbaar, een trap voor bouw of industrie; elke trap in het Altrex assortiment is ontworpen voor veiligheid en gemaakt voor u. Ook de ladders van Altrex zijn geschikt voor elk niveau. Elke Altrex ladder is uniek, vanwege zijn ontwerp, toepassing en mogelijkheden. Voor elke klus, van doe-het-zelf tot professioneel, is er dan ook een specifieke ladder. Eén ding hebben alle ladders gemeen: welke u ook kiest, met een Altrex werkt u altijd veilig op hoogte. Bekijk daarom het assortiment eens.

Carel Lurvink en Altrex klimmaterieel

Bij Carel Lurvink bedienen we al 125 jaar kleine tot zeer grote organisaties. We weten wat er speelt en hebben een zeer ruim assortiment klimmaterieel; onder andere ladders en trappen. We hebben een grote voorraad waardoor we bestellingen snel kunnen leveren.

Van klanten ontvangen wij de volgende feedback op het Altrex klimmaterieel:


  • Uitgebreide keuze.
  • Snelle levering en goede service.
  • Weten wat er speelt binnen ons vakgebied en delen deze kennis graag.

Bestel uw klimmaterieel direct online:

 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur