Altrex klimmaterieel 

Wij zijn trotse leverancier van vele merken, waaronder Altrex. Dit merk biedt klimmaterieel voor de kleinste thuisklus tot het grootste project en alles wat daar tussen zit. Bij Carel Lurvink vindt u alle klimmaterialen en bijbehorende producten onder een ruim assortiment terug.

Altrex

Altrex is al meer dan 60 jaar constant op zoek naar vernieuwing voor makkelijk en veilig gebruik. Het is dus gespecialiseerd in klimmaterialen. In de loop van de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale onderneming met vestigingen in het buitenland. Altrex levert klimmaterieel zoals keukentrappen, zoldertrappen, magazijntrappen, ladders (o.a. de opsteekladder, de uitschuifladder en de schuifladder), steigers, loopbruggen en speciale constructies. Een voorbeeld van dat laatste zijn hangbruggen die gebruikt worden bij grote evenementen.

Waarom kiezen voor Altrex klimmaterieel?

Dit merk biedt kwaliteitsproducten voor een aantrekkelijke prijs. U heeft daarbij een ruime keuze in modellen. Daarom kunt u het voor u meest geschikte en gewenste model uitzoeken. Zowel in grootte, qua uitstraling en type product bestaan er voldoende opties. Het merk is bovendien de beste optie voor veiligheid. Het werken op hoogtes en het werken met klimmaterialen kan gevaarlijk zijn. Goede grip, een stevige basis en voldoende ruimte om u zich op laten te rusten is essentieel. Altrex klimmateriaal is daarvan voorzien.

Carel Lurvink als leverancier

Bij Carel Lurvink bedienen we al 130 jaar kleine tot zeer grote organisaties. Dit doen we aan de hand van de levering van producten van diverse vooraanstaande merken. We weten erdoor wat er speelt op iedere werkvloer en kunnen alle soorten werkzaamheden bedienen. Zo beschikken we ook over een zeer ruim assortiment klimmaterieel. We hebben een grote magazijnruimte met een uitgestrekte voorraad, waardoor we elke bestelling snel kunnen leveren.

Van klanten ontvangen wij de volgende feedback op het Altrex klimmaterieel:

  • Uitgebreide keuze.
  • Snelle levering en goede service.
  • Carel Lurvink en Altrex weten wat er nodig is binnen ons vakgebied en delen deze kennis graag.

Het ruime assortiment Altrex klimmaterieel

Het assortiment met klimmateriaal bestaat uit trappen, ladders en onderdelen hiervan. De trappen van Altrex bieden uitkomst op elk niveau. Elke trap in het assortiment van dit merk is namelijk ontworpen voor veiligheid en gemaakt voor u. Dit reikt van enkel tot dubbel oploopbaar, en van een trap voor bouw tot een specifieke trap voor de industrie tot weer diverse huishoudtrappen. Bovendien vindt u in ons assortiment ook de Altrex Taurus magazijntrap. Een magazijntrap moet robuust en gemakkelijk te verplaatsen zijn. Deze trap is perfect voor elk magazijn, omdat hij voorzien is van vaste wielen en leuningen met een natuurlijke grip. Daarnaast is de magazijntrap natuurlijk stabiel en zeker door grote antislip-voeten en heeft extra stevige gepopte treden.

Ook de ladders uit het assortiment zijn geschikt voor elk niveau. Elke ladder van dit merk is uniek. Dit is vanwege zijn ontwerp, toepassing en mogelijkheden. Voor elke klus, van doe-het-zelf tot professioneel, is er dan ook een specifieke ladder te vinden. Alle ladders hebben daarbij één ding gemeen: welke u ook kiest, met een ladder van Altrex werkt u altijd veilig op hoogte.

Bekijk het gehele assortiment op onze website onder de categorie ladders, trappen en steigers.