CaluBo schoonmaakrobots

Een professionele schoonmaakrobot is een zelfrijdende schrobzuigmachine, stofzuiger of bijvoorbeeld veegmachine. De schoonmaakrobot reinigt elke harde of zachte vloer - ook langs muren en plinten - zonder dat daarvoor personeel nodig is. Hij navigeert autonoom door de ruimte en kan zelfs de lift nemen om verschillende verdiepingen te reinigen. Een schoonmaakrobot detecteert en ontwijkt mensen, meubels, glas en andere objecten. Hij wacht óf manoeuvreert veilig om deze obstakels heen zonder schade of onderbrekingen te veroorzaken.

Veilig, efficiënt en duurzaam schoonmaken met een schoonmaakrobot

Een schoonmaakrobot is efficiënt en duurzaam. Hij reinigt grote oppervlakken moeiteloos en doseert automatisch de juiste hoeveelheid water en chemie, afhankelijk van de vervuiling van het oppervlak. Zo voorkomt u niet alleen over- of onderdosering, maar bespaart u ook nog eens aanzienlijk op deze kosten. Met behulp van een docking station kan de robot zichzelf opladen en bijvullen.

Schoonmaken blijft mensenwerk. Een professionele schoonmaakrobot vervangt de schoonmaker daarom niet, maar ondersteunt hen door langdurig zwaar en repetitief schoonmaakwerk uit te voeren. Zo houdt uw schoonmaakprofessional meer tijd over voor andere werkzaamheden en wordt lichamelijke overbelasting voorkomen.

CaluBo: de professionele schoonmaakrobots van Carel Lurvink

In ons assortiment vindt u onder andere de CaluBo Bobby schoonmaakrobot die tot maar liefst 1200 m2 per uur kan reinigen. Ideaal voor grotere ruimtes, zoals ziekenhuizen, scholen, luchthavens en kantoren. De CaluBo Buddy is wat compacter en daardoor geschikt voor kleinere ruimtes. Deze schoonmaakrobot combineert 4 functies: stofzuigen, vegen, schrobben en moppen, en reinigt zelfs onder tafels en bureaus.