Carel Lurvink
4 generaties Carel Lurvink

 

 

 

Carel Lurvink, omdat iedereen een schone en veilige werkomgeving verdient

Werkomgevingen schoner en veiliger maken, dat is onze missie. In 125 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot een van de grootste servicegerichte groothandels van Nederland met een totaalaanbod; van afvalzakken en bezems tot werkschoenen en zeepdispensers. Bedrijven en instellingen kunnen bij ons terecht voor een breed assortiment schoonmaak- en veiligheidsartikelen, schilderbenodigdheden, bedrijfskleding, machines, verpakkingsmateriaal, kantinebenodigdheden, sauna & wellness artikelen en producten voor gevelreiniging.

 

Corporate brochure aanvragen

Meer weten over onze organisatie? Laat hier uw gegevens achter en ontvang onze corporate brochure.

Meedenken

Wat Carel Lurvink anders maakt dan andere aanbieders, is de innovatieve manier waarop wij samenwerken met leveranciers en expertise delen met onze klanten. Wij hebben de kennis én de drive om doeltreffend mee te denken over elk vraagstuk, ook als het echt complex wordt. Zo komen we telkens weer tot oplossingen op maat. Oplossingen waarmee onze klanten verder kunnen. Want daar doen we het uiteindelijk voor.

One-stop-shop

Met een breed en gevarieerd assortiment is Carel Lurvink een echte one-stop-shop. Met een perfecte balans tussen prijs en kwaliteit. We voeren veel A-merken, waarbij we vaak de status van preferred supplier hebben. Daarnaast ontwikkelen en produceren we zelf producten. Tot de Premium merken van Carel Lurvink behoren CaluClean (schoonmaakartikelen), CaluGuard (veiligheidsartikelen en persoonlijke beschermingsmiddelen), CaluPaint (rollers, kwasten en stelen), CaluGloves (disposable nitril en latex handschoenen) en La Belle Vie (producten voor de sauna- en wellnessbranche). 

Bedrijfspand Carel Lurvink

 

Voorraad, snelle leveringen en bestelgemak

Op onze hoofdvestiging in Enschede hebben wij 12.500m2 magazijnruimte. Dat betekent veel voorraad en snelle leveringen, vaak al binnen 24 uur. Ons warehouse is compleet geautomatiseerd. Wilt u alleen leveringen ontvangen op maandag of moeten wij de voorraad beheren? Dat kan allemaal.

Bestellingen worden vooral geplaatst via ons online bestelsysteem Mijn Carel Lurvink. Hier kunnen klanten hun persoonlijke bestelomgeving vergaand aanpassen, zodat bestellingen extra vlot, accuraat en efficiënt verlopen. Voor nog meer bestelgemak is er de Carel Lurvink app waarmee bestellingen met tablet en smartphone kunnen worden geplaatst.
 

Servicecenters

Maar niet alles speelt zich online af. Klanten en andere belangstellenden zijn altijd welkom in onze servicecenters in Enschede en Hilversum. Daar bieden we onder meer de mogelijkheid machines en producten te testen. Ook organiseren we passessies met bedrijfskleding en veiligheidsschoenen, en kunnen we gehoorbescherming aanmeten. Ook bij u op locatie. Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur