Kiyoh Logo 8,9
Carel Lurvink
Terug naar overzicht

Diadora Run ESD S3 zwart

:15979935
77,41 excl. btw
Omschrijving

Dit product wordt spoedig vervangen. Wij adviseren u daarom te kijken naar de opvolger: Diadora Run II S3 SRC ESD

 Diadora Run S3 ESD schoen van nubuck leder

Wat houdt veiligheidstype S3 in?

Indien u een S3 werkschoen zoekt, zoekt u een werkschoen die een combinatie zijn van S1P en S2 werkschoenen. Deze waterbestendige werkschoenen beschikken over een veiligheidsneus en zool. Dit type wordt het meest gebruikt omdat ze voor vele werkomstandigheden geschikt zijn. U hoeft zich geen zorgen te maken als u uw voet stoot of in iets scherps stapt want uw voeten worden door de anti perforatie zool uitstekend beschermd.


Wat is het voordeel van werkschoenen met ademend leer?

Na een intensieve dag kunnen uw voeten bij het uittrekken van de schoen, een niet zo aangename geur verspreiden. Een niet ademende schoen, kan een vervelende geur in de schoen houden. Daarnaast zal dit leiden tot zweetvoeten en eventueel zelfs blaren. Dat is uiteraard vervelend en tevens niet hygiënisch. Uw voeten moeten hun warmte kwijt kunnen en ze moeten ze ook beschermd worden tegen hitte, kou van buitenaf en eventueel vocht. Een werkschoen met een ademende upper (de buitenzijde van de schoen) laat een werkschoen goed ventileren.Het gebruik van natuurlijke materialen, zoals leer, hebben meer ademende eigenschappen. Dat geldt vooral voor speciale materiaalsoorten zoals microfiber en nylon mesh. Hier zitten vaak minuscule kleine gaatjes in voor optimale ventilatie en luchtdoorstroom van en naar de binnenzijde.

 

Diadora Run serie

Bij het merk Diadora denkt u misschien aan het Italiaanse sportmerk die bekend staat om haar goede kwaliteit sportschoenen. Maar wat u misschien niet weet, is dat Diadora ook is gespecialiseerd in het produceren van veiligheidsschoenen. De Run serie van Diadora is een goede combinatie van de twee, namelijk een veiligheidsschoen die er sportief uitziet en voldoet aan alle veiligheidseisen die u wenst, zoals de S1P, S2 en de S3.

Sportief en veilig

De Diadora Run schoenen bestaan uit kwalitatief en waterafstotend nubuck leer. Nubuck word aan de bovenkant geschuurd. Door het schuren ontstaat een fluwelen uitstraling die zacht aanvoelt, maar toch slijtvast is. De Run schoenen hebben allemaal een veiligheidsneus en gesloten hiel, die voor een goede bescherming van de tenen en hiel zorgen. Daarnaast zijn de hakken energie-absorberend. De anti-slip zool  zorgt ervoor dat u optimale grip heeft op gladde ondergronden en weinig kans heeft om uit te glijden. De meeste Run schoenen voldoen aan de veiligheidseisen van S3, waardoor naast de bovenstaande genoemde kenmerken de tussenzool is gemaakt van  kevlar waardoor de zool ondoordringbaar is en dus goed beschermt tegen indringende voorwerpen.
Naast alle veiligheidsaspecten van de Diadora Run schoenen zien de schoenen er ook sportief uit. De schoenen bestaan uit meerdere kleuren en een opvallend Diadora logo, waardoor de schoenen niet eens op veiligheidsschoenen lijken. Diadora heeft het beste van twee kanten gecombineerd in de Run serie.
Carel Lurvink biedt een ruim assortiment werkschoenen van Diadora, waaronder de Run serie. voor elke werkvloer bieden wij de perfecte oplossing voor uw voeten.

Bekijk hier alle Diadora schoenen of alle S3 schoenen.
Bent u opzoek naar Diadora S3 schoenen maar weet u nog niet welk model u kiest? Bekijk dan alle lage of hoge modellen.


Symbolen

CE
S3
200j toe cap
Anti perforation insert
Anti static shoes
Breathable leather uppers
Cordura
ESD
Heel energy absorption
K sole
Oliebestendige zool
Waterproof uppers
Doos papier
Vragen over dit product?

Neem contact op met onze product specialist Marc Wagelaar

Marc Wagelaar

Bijbehorende Artikelen

excl. btw
Diadora veters 140cm Art: 153277GE
excl. btw
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur