Terug naar overzicht

Diadora Glove Eco veiligheidsschoen S1P laag

:177661ZG35
Diadora Utility Glove Eco veiligheidsschoen S1P laag 1 Carel Lurvink B.V. Diadora Utility Glove Eco veiligheidsschoen S1P laag 2 Carel Lurvink B.V. Diadora Utility Glove Eco veiligheidsschoen S1P laag 3 Carel Lurvink B.V. Diadora Utility Glove Eco veiligheidsschoen S1P laag 4 Carel Lurvink B.V. Diadora Utility Glove Eco veiligheidsschoen S1P laag 5 Carel Lurvink B.V.
Diadora Glove Eco veiligheidsschoen laag S1P SRC HRO zwart/groen maat 35
Duurzaam
112,78 ( p. st.) excl. btw
Omschrijving

Eigenschappen

Lage S1P-veiligheidsschoen van Italiaans suède kalfsleer (PFAS*-vrij) en ECO-mesh. Mass Damper Technology, 200J aluminium veiligheidsneus. Breedte 11. Air Mesh ECO-voering, K SOLE ECO, TPU-film. Uitneembare ECO anatomische binnenzool van PU-schuim met actieve kool. Hielbescherming van TPU.

Positieve punten

+ WEAVE: speciale gepatendeerde technologie die minder rubber gebruikt, waardoor het gewicht van het loopvlak met 20% wordt verminderd
+ Duurzame componenten
+ Moderne look
+ Flexibele schoen
+ Lichtgewicht
+ Gemaakt in Italië

Technische gegevens

Kleur: zwart/groen
Maten: 35 t/m 48

Technologieën

K- SOLE

Perforatiebestendige zool gemaakt met overlappende lagen speciale stoffen. Het gebruik van deze materialen zorgt voor een hoge weerstand, een laag gewicht en flexibiliteit. Deze zool heeft het voordeel dat hij het gehele oppervlak van het voetbed bedekt en daardoor totale voetbescherming biedt. K SOLE is een niet-metalen zool.

Ergonomisch support

TPU-hielbeschermingstechnologie zorgt voor stabiliteit, comfort en altijd natuurlijke bewegingen.

Mass Damper

Mass Damper is een revolutionaire technologie die totale demping en energieteruggave garandeert en tegelijkertijd maximale bescherming, veelzijdigheid en topprestaties biedt. De Mass Damper-technologie strekt zich uit over het hele oppervlak van de zool, verdeelt het lichaamsgewicht gelijkmatig en laat de voet comfortabel rollen. Verbeterd energie en laat je voeten minder vermoeid voelen aan het eind van de dag.

Weave

Speciale gepatenteerde technologie die minder rubber gebruikt, waardoor het gewicht van het loopvlak met 20% wordt verminderd.

TPU Film

Deze transparante thermoplastische plyurethaanfilm omhult de EVA- en PU-binnenzool volledig, garandeert een uitstekende slijtvastheid en zorgt ervoor dat de werkschoen veel langer meegaat.

Carbon fiber layer

Beschermend 200J koolstofvezel teenstuk. Koolstofvezel is een licht maar toch sterk technisch materiaal. De koolstofvezel laag is niet-thermisch, niet-magnetisch en metaalvrij.

* PFAS zijn vervuilende en resistente chemische stoffen, die veel worden gebruikt in de textiel- en looierindustrie, die tijdens de productie, verwijdering en gebruik van de producten worden verspreid en een risico vormen voor het milieu en de gezondheid van mensen. Bij het productieproces van Glove Eco leer wordt geen gebruik gemaakt van PFAS.

Diadora Glove ECO

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Symbolen

CE
200j toe cap
Anti perforation insert
Anti static shoes
Breathable leather uppers
Eco
Flexibiliteit
Heel energy absorption
K sole
Mass Damper
Oliebestendige zool
Slip resistant
Sole resistant to heat
TPU film
Women@work
Vragen over dit product?

Neem contact op met onze product specialist Patrick Gerritsen

Patrick Gerritsen
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur