Carel Lurvink
Terug naar overzicht

Diadora Glove Eco veiligheidsschoen S1P laag

:177661ZG35
Diadora Utility Glove Eco veiligheidsschoen S1P laag 1 Carel Lurvink B.V. Diadora Utility Glove Eco veiligheidsschoen S1P laag 2 Carel Lurvink B.V. Diadora Utility Glove Eco veiligheidsschoen S1P laag 3 Carel Lurvink B.V. Diadora Utility Glove Eco veiligheidsschoen S1P laag 4 Carel Lurvink B.V. Diadora Utility Glove Eco veiligheidsschoen S1P laag 5 Carel Lurvink B.V.
Diadora Glove Eco veiligheidsschoen laag S1P SRC HRO zwart/groen maat 35
Nieuw Duurzame keuze
107,10 ( p. st.) excl. btw
Omschrijving

Nieuw van Diadora: De Glove ECO MDS S1P

Een unieke ECO schoen die alleen te koop is bij Carel Lurvink. Dit exclusieve model in beperkte oplage is gemaakt met gedeeltelijk gerecyclede componenten, waardoor het verbruik van nieuwe grondstoffen kan worden verminderd en wordt voldaan aan veel milieucriteria.

Eigenschappen

Lage S1P-veiligheidsschoen van Italiaans suède kalfsleer (PFAS*-vrij) en ECO-mesh. Mass Damper Technology, 200J aluminium veiligheidsneus. Breedte 11. Air Mesh ECO-voering, K SOLE ECO, TPU-film. Uitneembare ECO anatomische binnenzool van PU-schuim met actieve kool. Hielbescherming van TPU.

Positieve punten

+ WEAVE: speciale gepatendeerde technologie die minder rubber gebruikt, waardoor het gewicht van het loopvlak met 20% wordt verminderd
+ Duurzame componenten
+ Moderne look
+ Flexibele schoen
+ Lichtgewicht
+ Gemaakt in Italië

Technische gegevens

Kleur: zwart/groen
Maten: 35 t/m 48
K SOLE ECO: Antiperforatie-inlegzool van gerecycled polyethyleen met hoge dichtheid. Het gebruik van dit materiaal garandeert een hoge weerstand, lichtheid (- 45% minder gewicht dan een traditionele inlegzool) en flexibiliteit. Deze inlegzool heeft als bijkomend voordeel dat hij het hele gebied onder de voet bedekt, waardoor een totale bescherming van de hele voet wordt gegarandeerd. K SOLE ECO is een niet-metalen binnenzool.
ERGONOMISCHE ONDERSTEUNING: Hielbeschermingstechnologie van TPU zorgt voor stabiliteit, comfort en altijd natuurlijke bewegingen.
MDS (Mass Damper Technology): Demping, energieteruggave en langdurige prestaties. Mass Damper is ontstaan ​​uit het Diadora-onderzoek en is de nieuwe grens van veiligheid op de werkplek. Mass Damper is een revolutionaire technologie die totale demping en energieteruggave garandeert en tegelijkertijd maximale bescherming, veelzijdigheid en prestaties van topkwaliteit biedt voor de nieuwe generatie veiligheidsschoenen. Om je aan het einde van een lange dag energieker en minder moe te voelen. Het materiaal met lage dichtheid van de zool zorgt voor een grote veerkracht en compressie-setprestaties, voor maximaal comfort en een hoge energieteruggave. De coating creëert een externe beschermingsschaal die de zoolweerstand tegen slijtage, scheuren, hydrolyse, brandstoffen en olie verhoogt. Bovendien dient het om stabiliteit te bieden tijdens de fase van energie-afgifte. De Mass Damper-technologie strekt zich uit over het hele oppervlak van de zool.

* PFAS zijn vervuilende en resistente chemische stoffen, die veel worden gebruikt in de textiel- en looierindustrie, die tijdens de productie, verwijdering en gebruik van de producten worden verspreid en een risico vormen voor het milieu en de gezondheid van mensen. Bij het productieproces van Glove Eco leer wordt geen gebruik gemaakt van PFAS.

Diadora Glove ECO

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Symbolen

CE
200j toe cap
Anti perforation insert
Anti static shoes
Breathable leather uppers
Eco
Flexibiliteit
Heel energy absorption
K sole
Mass Damper
Oliebestendige zool
Slip resistant
Sole resistant to heat
TPU film
Women@work
Vragen over dit product?

Neem contact op met onze product specialist Jurgen Wassenaar

Jurgen Wassenaar
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur