Gevelreinigingsbedrijven

Op zoek naar facilitaire oplossingen die specifiek afgestemd zijn op de behoeften van uw gevelreinigingsbedrijf? Wilt u een optimale hygiënische omgeving kunnen garanderen voor uw team tijdens hun werkzaamheden? Wij bieden een samenwerkingsverband met een betrouwbare partner die diepgaande expertise heeft op het gebied van reiniging binnen uw sector. Onze dienstverlening is gericht op het aanbieden van oplossingen die naadloos aansluiten op de behoeften van uw gevelreinigingsbedrijf. Of het nu gaat om de juiste producten, technieken of processen, we begrijpen de nuances van uw werk en kunnen u voorzien van de benodigde schoonmaak- en hygiëneoplossingen.

De experts op het gebied van schoonmaak

Binnen de sector van gevelreinigingsbedrijven is het schoonmaken van gebouwen een vak apart. Het vereist niet alleen expertise, maar ook specifieke schoonmaakmiddelen die aan de hoogste normen voldoen. Bij gevelreiniging staan we voor de uitdaging om diverse en vaak uitgestrekte ruimtes gelijktijdig schoon en hygiënisch te houden. Voor effectieve gevelreiniging is het essentieel om te werken met de juiste producten. Onze nauwe samenwerking met toonaangevende leveranciers stelt ons in staat om innovatieve oplossingen aan te bieden die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van gevelreinigingsbedrijven.

Glasbewassing

Alle producten voor het schoonmaken van uw ramen

Glasbewassing

Ladders en trappen

Ruim aanbod aan ladders, trappen en valbescherming

Bekijk het aanbod

Een goede verhouding in prijs en kwaliteit

Onze focus reikt verder dan alleen hygiëne; kostenbeheersing is een kernpunt. Door onze hoogwaardige eigen premium A+ merken aan te bieden, leveren we kwaliteitsproducten tegen voordelige tarieven. Hierdoor kunt u genieten van een optimale hygiënische omgeving zonder uw budget te belasten.

Kies ook voor optimale reiniging

Om gevelaanslag en vervuiling aan te pakken, bestaan diverse effectieve reinigingsmethoden. Kwalitatieve schoonmaakproducten vergemakkelijken dit proces aanzienlijk. Na een grondige reiniging is het raadzaam om de gevel te impregneren met een speciaal impregneermiddel. Deze behandeling voorkomt dat water door de muur wordt opgenomen of doorgelaten, wat schade zoals vochtplekken voorkomt en de groei van schimmels, algen en mossen tegengaat. Het assortiment van Carel Lurvink bestaat uit een uitgebreid aanbod gevelreinigers

Behaal de beste resultaten met deze merken

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist