Schildersartikelen

In het assortiment schildersartikelen van Carel Lurvink vindt u alles wat u nodig heeft voor het schilderen: Tapes, plakband, afdekmaterialen, messen, schuurmaterialen, kwasten, penselen, verfrollers en verfbeugels, ontluchtingsrollers, plamuurmessen, lijmen, stelen en natuurlijk ladders, trappen en steigers. Veel van de schildersartikelen zijn van ons toongevende A-merk CaluPaint. CaluPaint biedt schildersartikelen van uiterst goede kwaliteit en zijn daarnaast ook nog eens vriendelijk voor uw portemonnee. Natuurlijk bieden wij ook schildersartikelen van andere toongevende merken zoals Colad, 3M, Klingspor, etc.

Het assortiment schildersartikelen is onderverdeeld in de volgende subcategorieën:

Schildersbenodigdheden: Wij bieden diverse artikelen van hoge kwaliteit die speciaal ontwikkeld zijn voor schilderklussen. De producten zijn namelijk ontworpen met het doel het schilderen eenvoudiger te maken. 

Tapes en Plakband: Hier vindt alle soorten tape die u eventueel zou kunnen gebruiken bij een schildersklus: ducttape, reflecterende tape, magneettape, hittebestendige tape, aluminium tape, maskeertape, schuimtape, linnen tape, papieren tape, PVC verpakkingstape, teflon tapedubbelzijdig tape en een goede tape dispenser kan natuurlijk ook niet ontbreken.

Schuurmaterialen: Verschillende soorten en maten schuurpapier, schijven, slijpmoppen, rubber houders en ander toebehoren voor schuurmaterialen.

Ladders, trappen en steigers: Een ladder, trap of steiger kan eigenlijk niet ontbreken bij het schilderen. Ook voor hogere gelegen stukken wordt een mooi verf-resultaat verwacht. Wij bieden een ruim assortiment stevige en kwalitatief goede puntladderstrappen en industrieladders voor professioneel en particulier gebruik.

Kwasten, Penselen en Verfrollers: Professionele kwasten, penselen en verfrollers van goede kwaliteit voorkomen een hoop ergernissen tijdens het schilderen en zorgen er bovendien voor dat schilders-klussen een stuk minder tijdrovend worden.

Ontluchtingsroller: Een ontluchtingsroller is ideaal voor het verwijderen van luchtbellen.

Stelen: Een (telescoop)steel kan een uitkomst bieden bij het schilderen van hoger gelegen stukken zonder ladders te gebruiken.

Verfbeugels: diverse verfbeugels (van CaluPaint) voor elk type verfroller.

Lijmen: verschillende type lijmen van 3M en Loxeal speciaal ontworpen voor behang- en schildersklussen.

Afdekmaterialen: het goed afdekken van meubels of vloeren tijdens het verven/schilderen is erg belangrijk. Door goede afdekmaterialen te gebruiken kan veel schade voorkomen worden.

Messen en plamuurmessen: De meeste schilders hebben altijd een mes bij de hand. In ons ruime assortiment kunt u gegarandeerd een mes vinden die bij u past. Ook een goed plamuurmes mag als schilder natuurlijk niet ontbreken.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur