Filter

Merk

Model


Maat

Materiaal


Eigenschap

Categorie

Glazenwassersladders

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Glazenwasserladders

Glazenwassers werken voortdurend op hoogte. Niet alle ramen bevinden zich namelijk niet op de begane grond. Daarom is het van belang dat glazenwassers beschikken over een goede glazenwassersladder. Een glazenwassersladder vaak verplaatst moet worden om het volgende raam te wassen; daarom is een goede glazenwassersladder voorzien van wieltjes. Belangrijk hierbij is echter dat de wieltjes niet verschuiven als de ladder gebruikt wordt. Ook de voeten moeten stevig en zijn zodat de glazenwassersladder stabiel staat. Een ander eigenschap van een glazenwassersladder is dat de treden breed zijn.

Glazenwassersladders van Dirks

Dirks is al jaren lang markleider op het gebied van klimmaterialen. Ze hebben al meer dan 40 jaar ervaring in de productie van aluminium ladders, trappen en andere klimmaterialen. Alle Dirks ladders voldoen aan de strenge eisen voor klimmaterialen. Bovendien worden uitsluiten hoogwaardige materialen gebruikt. Hierdoor zijn Dirks glazenwassersladders bekend voor hun veiligheid en betrouwbaarheid en kunt u veilig op elke hoogte werken.  Bovendien zijn alle Dirks glazenwassersladders voorzien van een coating. De coat heeft een vuilafstondente werking en voorkomt corrosie van aluminium waardoor de ladders van Dirks lang mee gaan.
Naast speciale ladders voor glazenwassers heeft Dirks ook speciale ladders voor de bouw en industrie, schilders, de schoonmaakbranche, de brandweer, de fruit-/boomteeld, daktoetreding en kooiladders voor daktoetreding, vluchtwegen en machinetoetreding. 

Kortom, wat maakt een glazenwassersladder speciaal

  • Mobiel;
  • Stabiele voeten voor extra stevigheid;
  • Speciaal ontworpen voor intensief gebruik;
  • Comfortabele treden;
  • Hoge sportafstand zodat u snel boven bent.

Bent u op zoek naar een andere type ladder of misschien een trap of een steiger? Carel Lurvink biedt een ruim assortiment ladders, trappen en steigers. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een huishoudtrap, een normale trap, een industrieladder, een puntladder of andere onderdelen voor ladders en trappen; Carel Lurvink biedt trappen, ladders en steigers voor particulier en/of professioneel gebruik van de beste merken.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur