Diversey Suma keukenreinigers en vaatwas

Suma is een submerk van fabrikant Diversey Care en bestaat uit een lijn van professionele schoonmaakproducten die bedrijven helpen om te voldoen aan HACCP-richtlijnen. U kunt hierbij denken aan onder andere alcoholdoekjes, koffiemachinereinigers, handafwasmiddel, chloortabletten, afwasborstels, vaatwasmiddel, glasreinigers en interieurreinigers. Alle producten zijn uitgebreid onderzocht en getest, waardoor ze voldoen aan alle eisen omtrent milieu, veiligheid en ergonomie. Een prettige, veilige schoonmaak is erdoor gegarandeerd.

De producten van Suma reinigen zeer krachtig. Bovendien zijn ze zuinig en efficiënt in gebruik en kunnen ze waar nodig reiniging combineren met desinfectie.

Uitgebreid assortiment

Carel Lurvink beschikt over volledig assortiment reinigingsmiddelen van Suma. De verschillende soorten producten worden aangeduid met een naam achter Suma, bijvoorbeeld ‘Suma Select’. Suma Select bevat twee producten die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik in een breed scala aan vaatwasmachines. Het zijn geconcentreerde, neutrale naspoel-/naglansmiddelen. Het speciale mengsel van niet-ionogene wasactieve stoffen is ontwikkeld om de oppervlaktespanning van het naspoelwater te verlagen. Dit voorkomt druppelvorming en omdat het water als een egale laag op het oppervlak komt, zijn de droogtijden korter. Dit mengsel werkt bovendien schuimremmend in de vaatwasmachine.

Andere productsoorten zijn Suma Revoflow (hoog geconcentreerde machinale vaatwas-/glansdroog-/naspoel-/bleekmiddelen die effectief gedoseerd worden met het Diversey Care Revoflow systeem voor een hoge betrouwbaarheid, exacte dosering, veiligheid en gebruiksgemak) en Suma Rinse (standaard neutraal naspoelmiddel voor vaatwasmachines en vloeibare naspoel- en neutralisatiemiddel voor de veilige en efficiënte reiniging van ovens met een automatisch reinigingsprogramma. Het product bevat een mengsel van niet-ionische werkzame stoffen voor een snelle vlek- en streepvrije droging op alle gereinigde oppervlakken in zacht en middelhard water situaties).

Hiernaast beschikt het assortiment over Suma Ultra Pur-EcoNova Pur-EcoJade Pur-EcoGel (systeem)TabRapidDivermiteCrystalLavetteBacMedCombiSuperLimaPowerInox, DrainSilverGlass ProtectDesMultiGrillFritBlendActiveTotalDipFreezeCaféCalc, Break Up, Light, Auto OvenDifyStar Plus en Extend.

Dit zijn (speciale) vaatwasmiddelen, reinigingstabletten, gebruiksklare sprayreinigers, dispensers, glansdroogmiddelen, semi-disposable hygiënedoeken, reinigings- en desinfectiemiddelen, vaatwas- en naspoelmiddelen in één, alkalische boosters, RVS onderhoudsmiddelen, afvoerreinigers, zilverpoetsmiddelen, glazenwasmiddelen, hygiënische bleekmiddelen, krachtige (laagschuimende) allesreinigers, ovenreinigers, frituurreinigers, geconcentreerde vaatwaspoeders, inweekmiddelen, diepvriesreinigers, koffiemachinereinigers, ontkalkingsmiddelen, ontvetters, handafwasmiddelen, vaatwas sachets, alcoholdoekjes en opener cans.

Pur-Eco is bovendien biologisch afbreekbaar en voldoet aan de daarbij passende Europese criteria. Alle producten zijn zodanig geformuleerd dat zij een minimale impact hebben op het milieu en de verpakkingsmaterialen zijn recyclebaar.

Carel Lurvink als leverancier

De producten van Suma bevatten bij Carel Lurvink over een veiligheidsinformatieblad. Hierdoor kunt u veilig, verantwoord en juist beginnen met reinigen en weet u welk product voor u de juiste is. Daarnaast beschikken wij over veel ervaring en deskundigheid. U kunt erdoor altijd onze productspecialisten en medewerkers raadplegen voor afgestemd advies. Samen zorgen we voor uw perfect afgestemde reinigingsmiddelen en een schone omgeving als gevolg.