Horeca

Sanitaire reinigers

Voordelen voor de horeca

  • Automatisch verzenden van MSDS bladen en andere benodigde informatie

    U vindt op onze website per artikel de benodigde informatie zoals MSDS bladen en Food Conformiteitsverklaringen. Bij bestelling van deze producten krijgt u de informatie per e-mail toegestuurd en bij updates krijgt u automatisch een nieuwe versie.

  • Voorraad en snelle leveringen

    Op onze hoofdvestiging in Enschede hebben wij 12.000 palletplaatsen magazijnruimte. Dat betekent veel voorraad en snelle leveringen, vaak al binnen 24 uur. Ons warehouse is compleet geautomatiseerd. Wilt u alleen leveringen op maandag ontvangen? Of moeten wij de voorraad beheren? Dat kan allemaal.

  • Bestelgemak met Mijn Carel Lurvink

    Bestellingen worden vooral geplaatst via ons online bestelsysteem Mijn Carel Lurvink. Hier kunt u uw persoonlijke bestelomgeving vergaand aanpassen en vastleggen welke artikelen besteld mogen worden. Zo weet u zeker dat alleen die producten worden gebruikt die goedgekeurd zijn voor gebruik in de voedingsindustrie.

Neem contact met ons op

Bel naar 053 - 434 43 43

Meld u aan voor onze facility nieuwsbrief

Horeca

Bent u op zoek naar facilitaire producten voor uw horecabedrijf om het personeel en uw klanten steevast een goede hygiëne te kunnen bieden? Kies dan voor een betrouwbaar partnerschap met een bedrijf dat over enorm veel kennis van uw branche beschikt. Carel Lurvink kan bogen op 125 jaar ervaring en door de jaren heen zijn we altijd meegegroeid met onze horecaklanten. We zijn daardoor perfect in staat om uw personeel en de bezoekers van uw zaak van een schone en hygiënische omgeving te voorzien.

Specialisten in hygiëne en schoonmaak

Het schoonmaken van horecagelegenheden betreft vaak specifieke ruimtes die allemaal op een eigen manier schoon en hygiënisch moeten worden opgeleverd. Dus voor het schoonmaken van de zaak zelf en de bijbehorende sanitaire voorzieningen heeft elke café of restaurant de juiste producten nodig. Uw directe voordeel is dat wij zeer bekend zijn met het schoonmaken en reinigen van dit soort zaken en altijd met onze klanten meedenken. We gaan op een innovatieve manier samen met onze leveranciers aan de slag en delen onze kennis en expertise graag met onze klanten.

Prijs en kwaliteit in goede balans

Natuurlijk wilt u het uw klanten op alle mogelijke manieren naar de zin maken. En daar horen nu eenmaal ook zaken bij die misschien niet op het eerste gezicht met het verlenen van service te maken hebben. Zoals het zorgen voor voldoende hygiëne in uw etablissement en zo schoon mogelijke sanitaire voorzieningen. Daarom helpen wij u graag om alles op het gebied van hygiëne in orde te maken. Met een duidelijke focus op kostenbeheersing dankzij de producten van ons kwalitatief hoogwaardige én voordelige eigen merk.

Zorg ook voor een schone horecagelegenheid

U zult zien dat Carel Lurvink uw horecagelegenheid volledig kan ondersteunen met de juiste facilitaire producten. Wij hebben voor u dan ook belangrijke hygiëneproducten in het assortiment zoals:

Meer weten? Onze specialisten helpen u graag verder. Bel met 053 - 434 43 43 of stuur een e-mail naar info@carellurvink.nl. Wij komen graag langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur