Carel Lurvink introduceert CaluCare

Algemeen - Carel Lurvink introduceert CaluCare
Producten voor professionele handreiniging en -verzorging
Carel Lurvink introduceert een complete lijn voor professionele handreiniging en huidverzorgingsmiddelen. Onder het nieuwe Premium A+ merk CaluCare brengen wij verschillende verzorgende crèmes, zepen, reinigers en dispensers op de markt. De middelen zijn biologisch afbreekbaar, bevatten geen oplosmiddelen of siliconen en voor de scrub wordt alleen gebruikgemaakt van 100% natuurlijke korrels, zoals maïs en walnootschillen.

Kwaliteit voor een scherpe prijs

We bieden een uitgebreid assortiment artikelen onder verschillende Calu-merken aan. Deze producten zijn kwalitatief net zo goed als de bekende A-merken, of zelfs beter, maar scherper geprijsd. De populariteit van deze merken onder onze klanten heeft regelmatig geleid tot de vraag naar ‘eigen’ handreiniging. Een verzoek waaraan we vanaf nu kunnen voldoen met de CaluCare lijn.

Caspar Lurvink, eigenaar en productspecialist bij Carel Lurvink: “We hebben de wensen van onze klanten meegenomen bij de ontwikkeling van de handreiniging. De eerste varianten zijn getest door een aantal organisaties en op basis van hun bevindingen zijn we gekomen tot de huidige samenstellingen. Niet alleen onze klanten zijn enthousiast, ook onze collega’s. Want nog voordat de artikelen goed en wel in onze webshop stonden, wisten zij deze producten al aan te bevelen én te verkopen!”

Handreiniging voor professioneel gebruik

Bij de introductie van CaluCare worden in eerste instantie drie soorten handreinigers aangeboden. Van een klassieke handreiniger voor het verwijderen van traditionele werkplaatsvervuilingen, zoals olie, vet, remvloeistof en roest, tot een extreem krachtige handreiniger voor het verwijderen van zeer zware vervuilingen, zoals tweecomponentenlijm, verf en purschuim. Deze handreinigers zijn allemaal zeer huidvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Ze bevatten geen oplosmiddelen, zijn pH-neutraal en voor de scrub zijn alleen natuurlijke korrels, zoals silica, maïs en walnootschillen, gebruikt. De bijbehorende dispenser is eenvoudig in gebruik en voorkomt verspilling. Om de handen te verzorgen en beschermen is een huidverzorgende crème aan het assortiment toegevoegd. Regelmatig gebruik stimuleert het natuurlijke herstel van de huid. Helemaal ideaal nu iedereen last heeft van droge handen door het vele handen wassen en desinfecteren!

Gratis prijsvergelijking aanvragen

We kunnen voor u gratis een vergelijking maken met de handreiniging die u nu gebruikt. Naast de prijs per liter, nemen we zaken als het aantal handbewassingen mee om tot een juiste berekening te komen. Bij interesse kunnen we daarna een test op de werkvloer opzetten. Laat uw gegevens achter via onderstaande button en wij nemen contact met u op.

Gerelateerde artikelen

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren